Mistede sin bedste ven i terrorangreb: Nu deler hun RØRENDE brev

(Foto: Hollie/Twitter)

Fredag viste terroren endnu engang sit grumme ansigt i London.

Den 28-årige terrorist Usman Khan gik amok med knive på Fishmongers' Hall nær London Bridge midt i eftermiddagsmylderet.

Det bestialske angreb kostede to unge universitetsstuderende livet: Den 25-årige Jack Merritt og den 23-årige Sakia Jones.

Nu deler Jack Merritts bedste ven Hollie så et åbent og rørende brev til Jack på de sociale medier.

Hollie sammen med sin bedste ven Jack, der mistede livet i fredagens terrorangreb. Foto: Privat/Twitter

Du kan læse den smukke hyldest herunder:

Min kæreste dreng. Det har været 24 timer i ren tåge. Intet giver mening, og intet har betydet noget. Jeg troede aldrig, at jeg skulle leve i en verden, hvor dit smukke ansigt ville give mig så mørk en smerte, en smerte jeg aldrig har følt før. Jeg er så ked af det, Jack. Du var så fantastisk en dreng, du kunne have gjort alt, bogstavelig talt alt, men du valgte at hjælpe andre. Du gjorde alt, for at andres stemmer kunne blive hørt.

Det skræmmer mig at tænke, at din stemme nu er tabt, at din fornuftige, følsomme, passionerede stemme forsvandt i dette svineri. Du talte folks sag, og nu må vi gøre det samme for dig.

Jack studerede kriminologi på Cambridge og arbejdede som kursuskoordinator for den konference, hvor han blev dræbt fredag. Foto: MEGA

Det var meningsløst, det er komplet meningsløst. Det vil aldrig give mening i mit hoved. Hvorfor ville verden tage sådan en smuk person fra os, hvorfor kunne det ske? En mand, der kæmpede for en bedre sag, der ledte til hans død, hvorfor skulle det ske?

Jeg kæmper med at sætte to ord sammen. Jeg gik forbi floden i går morges, og luften var så frisk, det var den klareste af alle dage, alligevel kunne jeg intet se, jeg kunne intet høre, og alt mindede mig om dig, jeg vil altid blive mindet om dig.

Jack elskede at hjælpe andre - fredag blev han myrdet under et terrorangreb. Foto: MEGA

Jeg har brug for, du er her for at give mig et knus, hive lortet ud af mig, jeg har brug for, du er her med kærligheden i dit hjerte og smilet i dit ansigt. Jeg har brug for, du laver fucking pizzaer til mig og drikker vin og synger fucking Fast Train med dine lungers kraft, jeg ønsker så meget, jeg ønskede så meget for dig.

Dit liv havde så meget glæde i det, og du gav os så meget glæde. Vi gik på Punter i går aftes, og jeg gik hele tiden og håbede på, at du ville dukke op, med jakken slynget rundt, Dr Martens på, og den forbandede E-cigaret i hånden. Jeg ville høre om din dag, jeg ville høre om din konference, jeg ville høre dig tale med passion, men det skete ikke.

Folk flygtede i gaderne, da knivmanden gik amok. Foto: MEGA

Du vil altid være her Jack. Jeg vil bære dig med mig, hvor end jeg går hen, hvad end jeg gør, du vil være med mig. Jeg kan ikke helt forstå, at jeg putter dette her på Facebook, du hadede Facebook.

Folk taler om dig, og de kender dig ikke Jack. Du ville have fucking elsket det, Jesus Christ. Men det er hårdt, jeg har brug for, du bliver kendt for den, du var, dine holdninger og din stemme. Jeg er så vred Jack.

Jeg kan ikke forstå, at jeg fik lov til at kalde dig min bedste ven, jeg kan ikke forstå, at jeg blev privilegeret med din kærlighed, jeg kan ikke tro, jeg ikke fik fortalt dig det nok.

Politiet patruljerede store dele af London i timerne efter angrebet. Foto: MEGA

Du var ganske enkelt det bedste, gennemført guld.

Din stemme bliver aldrig glemt, du bliver aldrig glemt, og jeg vil aldrig lade dig blive glemt. Min kæreste dreng, mit hjerte er knust.

Jack Merritt du fortjener verden.

Terroristen Usman Khan gik til angreb fredag eftermiddag i forbindelse med en konference, hvor de to ofre deltog.

Her skulle Usman Khan tale om at være et mønstereksempel, da han pludselig trak sine våben og til angreb på kursusdeltagerne, der altså talte Jack Merritt og Saskia Jones.

Usman Khan dræbte to og sårede tre andre under fredagens angrevb. Foto: MEGA

Usman Khan blev i 2012 idømt 16 års fængsel for at være en del af en gruppe, der planlagde et terrorangreb på Børsen i London.

Under fredagens terrorangreb blev Usman Khan skudt og dræbt af politiet.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close