Krimi19. april 2023

Mistænkeligt forhold nær metrostationer: Nu er der nyt fra politiet

Det var anmeldelser om en mistænkelig person, der tirsdag aften fik politiet til massivt at være til stede ved flere metro- og togstationer
Politiet var mødt talstærkt op flere steder i København tirsdag aften.
Politiet var mødt talstærkt op flere steder i København tirsdag aften.
 Foto: presse-fotos.dk

Politiet var talstærkt til stede på flere metro- og togstationer i København tirsdag aften efter anmeldelser om en mistænkelig person.

Onsdag morgen kan københavnere dog forvente normal aktivitet på berørte stationer.

– Vi er ikke massivt til stede, som vi har været tidligere.

– Der er fuldstændig almindeligt billede, når folk tager på arbejde, oplyser central efterforskningsleder ved Københavns Politi Kenneth Hviid Simonsen klokken fem onsdag morgen.

Han kan ikke uddybe, hvad den massive tilstedeværelse skyldtes.

Efterforskningslederen ønsker heller ikke at kommentere på, hvorvidt politiet stadig leder efter en mistænkelig person.

Politiet tweetede for første gang om hændelsen kort før klokken 23 tirsdag aften. Omkring klokken et natten til onsdag oplyste efterforskningslederen, at indsatsen var "droslet lidt ned".

– Vi kommer ikke til at sige noget om det for nuværende. Vi kommer til at arbejde videre på det natten igennem, sagde han i den forbindelse.

På det sociale medie skrev politiet også, at det tager det meget alvorligt og rykker talstærkt ud, når det får anmeldelser om en mistænkelig person i for eksempel den offentlige transport.

Ekstra Bladet skriver, at flere vogne og patruljer tirsdag aften har været omkring blandt andet Kongens Nytorv.

Tidligere på aftenen har vagtchef for Københavns Politi Martin Kajberg fortalt avisen, at politiet er ved at undersøge et forhold.

Ifølge Ekstra Bladet har avisen en journalist på stedet, der blandt andet har observeret, at en indsatsleder har været til stede omkring Christiansborg.

Det er uklart, om vogne og patruljer omkring Kongens Nytorv og indsatslederens tilstedeværelse omkring Christiansborg har relation til den mistænkelige person, som politiet skriver om på Twitter.

Sponsoreret indhold