Krimi23. januar 2021

Mistænkeligt dødsfald i Aarhus: Politiet massivt til stede

Politiet har lørdag været massivt til stede ved en adresse i Aarhus V efter anmeldelse om et "mistænkeligt dødsfald". Søndag kunne politiet oplyse, at en 43-årig mand er varetægtsfængslet i sagen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Politiet har lørdag været massivt til stede ved en adresse i Aarhus V.

Her har politiet undersøgt dét, de betegner som ”et mistænkeligt” dødsfald.

- Vi er i øjeblikket massivt til stede på en adresse i Aarhus vest, hvor vi undersøger et mistænkeligt dødsfald. Vi har for nuværende ikke yderligere kommentarer, men opdaterer med en pressemeddelelse senere, skrev politiet lørdag formiddag på Twitter.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/img_8902.jpg
 (Foto: Pressefotos.dk)

Foto: Pressefotos.dk

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/img_8903.jpg
 (Foto: Pressefotos.dk)

Foto: Pressefotos.dk

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/img_8908.jpg
 (Foto: Pressefotos.dk)

Foto: Pressefotos.dk

Omkring klokken 14 kunne politiet oplyse, at der er tale om en 53-årig mand, og senere kom det også frem, at det var en 41-årig mand, der havde kontaktet politiet lørdag morgen og fortalt, at han havde fundet sin kammerat død.

Søndag oplyste politiet dog, at den 41-årige mand nu er anholdt og sigtet for drabet på sin 53-årige kammerat.

”Den foreløbige efterforskning i sagen har bekræftet os i mistanken om, at den 53-årige mand er blevet dræbt, formentlig som følge af stump vold, og vi mener, der er begrundet mistanke om, at den 41-årige mand er gerningsmanden,” siger politiinspektør Michael Kjeldgaard i en pressemeddelese søndag formiddag.

Grundlovsforhøret endte med, at den 41-årige mand blev varetægtsfængslet i fire uger. Han kærede ikke kendelsen til landsretten.

Da grundlovsforhøret blev holdt bag lukkede døre, har Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger i sagen.

Sponsoreret indhold