Missede 159 lottomillioner: Kuponen røg i vaskemaskinen

Hvidvask af penge? Det er ikke sådan her, man gør det

Hvidvask af penge? Det er ikke sådan her, man gør det

Foto: CBSLA

26 millioner hjemløse lottodollars venter stadig på sin retmæssige ejermand – en kvinde fra Californien – som endnu ikke har hentet sin kæmpegevinst.

Vinderkuponen, som er købt i november i døgnsupermarkedet Arco i Norwalk, Los Angeles, skulle indløses inden for 180 dage, men da dagene var løbet ud torsdag, var den heldige lottovinder stadig ikke dukket op.

Og nu viser det sig, at det faktisk måske slet ikke giver mening at kalde denne californiske kvinde for lige netop ”heldig”.

Det skriver CNN.

For ifølge butikkens bestyrer ankom hun onsdag, hvor hun nedslået forklarede, at vinderkuponen med de i alt 26 millioner dollars – eller 159 millioner kroner – var røget i vaskemaskinen.  

Og at den nu var ødelagt.

Martin Lopez – en anden fast kunde i butikken – dukkede op for at sikre sig, at han ikke havde vinderkuponen blandt sin lommeuld.

- Og my God, jeg tror ikke, jeg har ord for, hvor ked af det jeg ville være, siger han, da han hører om den 40-årige kvindes vilde situation.

Bobby Henley, som også ofte kommer i butikken, har for nyligt mødt kvinden, der har forklaret ham, hvad der var sket med hendes kupon.

- Hendes tøj var blevet vasket, og da hun tømte maskinen, var den helt krøllet og delt i flere stykker. Hun forsøgte febrilsk at sætte den sammen igen, men det var umuligt, fortæller Henley ifølge det lokale medie, Los Angeles CBS.

Videoovervågning ikke nok

Butikkens ejer har heldigvis overvågningsbilleder af den lige-ved-og-næsten meget velhavende kvinde, da kun købte sit lod. Hvilke nu er indleveret til lottokontoret.

Men her er kvindens held så altså vendt igen.

For ifølge reglerne for SuperLottoPlus i Californien, er videobilleder ikke bevis nok for udlevering af præmier.

Lottovinderen beskrives som en kvinde i 40’erne, der jævnligt kommer i butikken, men derudover er hendes identitet ikke beskrevet yderligere.

Hun afslog nemlig invitationen til at møde op på udløbsdatoen for lottoinkasseringen, hvor journalister ellers stod linet up ude foran døgnbutikken.

Bliver doneret

Efter at have betalt den nødvendige skat af lottogevinsten ville den heldige/uheldige kvinde have stået tilbage med 19,7 millioner dollars – svarende til 120 millioner kroner.

Lykkes det hende ikke at bevise tilstrækkeligt, at vinderkuponen er hendes, vil pengene i stedet blive doneret til de offentlige skoler i Californien, så intet er så skidt, vel.

Butikken vil desuden modtage en bonus på 130.000 dollars – eller 795.000 kroner - fra lottomidlerne for at have solgt den forsvundne vinderkupon i sin tid.

Kvinden ville kunne gå direkte hjem med sin imponerende milliongevinst, hvis hun havde fotograferet sin kupon fra begge sider. Altså før hun puttede den i vaskemaskinen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close