Krimi29. april 2021

Min søster fik sin kæreste til at dræbe vores familie: Så havde hun sex med ham

I en ny dokumentar fortæller søsteren til en af Englands yngste mordere, at hun aldrig kommer til at finde fred, efter den unge pige dræbte deres familie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20170609-143523-pf_28mb.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Mange børn har diskussioner med deres forældre, om deres første kæreste – men en britisk teenager tog det til ekstremerne, da hun efter et skænderi var så sur på sin mor, at hun planlagde aet grufuldt drab.

Kim Edward og hendes kæreste, der begge var 14, udviklede et intenst forhold, og da den unge piges mor Elizabeth forsøgte at splitte parret op, planlagde de sammen et uhyggeligt ”twilligt” drab.

Sammen planlagde de at stikke den 49-årige mor og Kims lillesøster 13-årige Katie ihjel, før de sammen ville begå selvmord for at sikre, at de for evigt ville være sammen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/9693208b_6mb.jpg

Den 14-årige blev dømt for drabene på sin mor og søster. Foto: Ritzau Scanpix

Da Lukas Markham 14. april 2016 kom hjem til kæresten i Spalding i Lincolnshire, måtte Kim Edwards brødbetynget meddele, at hun ikke kunne gennemføre deres plan. Derfor spurgte hun den 14-årige kæreste, om han kunne gøre det alene.

Da Lukas havde gennemført den brutale massakre, tog Kim et bad med ham, før de sammen gik ned i stuen og spiste, så film – herunder ”Twiligt”, og havde sex.

Den eneste i familien, der ikke blev dræbt, var Kims ældre halvsøster, Mary Cottingham, som på daværende tidspunkt boede i Derby med sin mand og børn.

Op til drabene havde Mary været utryg omkring søsterens nye og meget intense forhold. Hun havde flere gange forsøgt at tale med Kim om det.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20170609-143611-pf_37mb.jpg

Den 14-årige Lucas tilbød at gennemføre planen alene, da kæresten bakkede ud. Foto: Ritzau Scanpix

I en ny dokumentar fortæller Mary, om den skæbnesvangre dag, hvor hun mistede sin mor og søster.

Det skriver People.

 • - Jeg tænkte: ”Det her par er en tikkende bombe, som venter på at springe. Jeg vidste fra start, at der var noget ved ham, som jeg ikke kunne lide”.

 • Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20161109-230950-pf_12mb.jpg
 • - Jeg vidste, at han kom med problemer, jeg vidste bare ikke, at det ville være i dette omfang.

 • Den 14. april lukkede den unge pige Lukas ind ad vinduet i badeværelset.

  I politiafhøringer, der nu bliver vist i dokumentaren, erkender Markham, at han stak Elizabeth adskillige gange, før han kvalte hende med en pude. Det samme gjorde han til lille Katie, som delte soveværelse med kæresten.

  Det var først 15. april, at politiet fik adgang til huset.

  • - Det var først, da jeg skulle identificere ligene, at det virkelig sank ind. Jeg tænkte hele tiden: ”Jeg kommer derhen og så er det ikke min mor og Katie. Det er ikke dem”.

  • - Men jeg vidste med det samme, da de åbnede døren: ”Okay, det her er rigtigt. Jeg har ikke min mor og søster mere”.

  I afhøringer påstod Kim, at hun var glad for, at kæresten havde dræbt familien, fordi ”min mor behøver ikke at tage stilling til, at jeg er selvmordstruet, og hun behøver ikke at vågne bekymret hver morgen for at tjekke, om jeg stadig er i live, og min søster behøver ikke gennemgå hjertesorg, følelser og alt det der”.

  Da den unge pige skulle for retten, sad den ældste søster Mary på tilhørerrækken – chokeret over søsterens mangel på anger.

  • - Jeg havde forventet et eller andet, særligt når det kom til Katie. Med mor vidste jeg godt, at hun ikke ville vise anger, fordi hun på en måde hadede hende. Det vidste vi alle. Men med Katie forventede jeg det altså, men der var ingenting. Og optil i dag har der aldrig været nogen form for anger.

  I november 2016 blev parret fundet skyldige i drab og begge idømt 17,5 års fængsel.

  • - Jeg gik rundt og tænkte: ”fedt, min søster er morder”. Det tog noget tid for mig at acceptere, at min søster er en af de yngste mordere.

  • - Det er frygteligt. I mit hoved vil der altid være ubesvarede spørgsmål. Du forventer bare ikke, at din søster gør sådan noget, særligt ikke til jeres mor og søster.

  Sponsoreret indhold