Krimi10. maj 2021

- Min kæreste sendte et ”sidste foto” af min datter – og så myrdede hun hende

En britisk kvinde tog livet af sin egen 2-årige datter for at straffe pigens far, der en uge forinden havde forladt hende. Inden hun dræbte datteren, sendte hun et billede af den lille pige til faderen og skrev, at han fortjente "ét sidste billede af hende”. Nu forsøger faderen at leve videre med sorgen
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/2_rigtig.jpg
 (Foto: Privat)

Da britiske Cody-Anne Jackson blev forladt af sin kæreste, valgte hun at straffe ham på den mest kyniske måde nogensinde:

Den dengang 20-årige mor valgte at tage livet af sin blot 2-årige datter Macey for at straffe pigens far Paul Hogan – og inden det koldblodige drab tog den britiske kvinde et ”sidste foto” af den lille pige og sendte til ekskæresten.

Den tragiske sag tog sin begyndelse i oktober 2016, da Paul valgte at flytte fra 20-årige Cody-Anne og deres fælles datter, Macey, 2.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/paul.jpg
 (Foto: Privat)

Paul forsøger at leve med tabet af sin datter - men det er svært. Foto: Privat

Parrets forhold havde på det tidspunkt ”nået bristepunktet” i weekenden 5.-7. oktober, da den unge mor blev ved med at sende sms’er til Paul Hogan, efter at han havde forladt hende.

- Vi skændtes en del, og jeg mente, at det var bedst, hvis Macey ikke så os begge skændes hele tiden, fortæller Paul til det britiske medie Stoke on Trent.

Den skæbnesvangre weekend i oktober 2016 var Cody-Anne alene med Macey. I stedet for at lege og pusle om sin datter valgte hun at overdynge Paul med utallige sms’er.

I de mange sms'er rasede hun mod Paul og klandrede ham for at være skyld i, at deres forhold var gået i stykker.

Og så var det, at der pludselig tikkede et billede ind. Det var et billede af Macey. Til billedet havde en rasende Cody-Anne kryptisk skrevet:

”Nyd det sidste billede nogensinde. Vi ses nok i retten”.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/1_rigtig.jpg
 (Foto: Privat)

Lille Macey blev kvalt af sin egen mor for at straffe faderen. Foto: Privat

Dengang tænkte Paul ikke videre over den lidt pudsige besked:

- Jeg troede bare, at hun var vred på det tidspunkt, og at vi ville kunne tale tingene ud efter et par dage.

I virkeligheden havde Cody-Anne kvalt sin lille pige.

Mandag formiddag - dagen efter drabet - ringede hun selv til alarmcentralen – og stak dem en løgn. Hun fortalte, at hendes pige pludselig var holdt op med at trække vejret.

Til politiet og ambulancefolkene – og fra sin plads på anklagebænken – fastholdt Cody-Anne, at hun fandt datteren bevidstløs blandt puderne i sengen, og at det var hendes opfattelse, at datteren blev kvalt ved et uheld, mens hun lå og sov i sengen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/3rigtig.jpg
 (Foto: Privat)

Cody-Anne Jackson blev idømt livsvarigt fængsel og skal som minimum afsone 16 år. Foto: Privat

Cody-Anne forklarede også, at hun forsøgte at yde førstehjælp til datteren, da hun opdagede, at hun ikke trak vejret. Hun tilføjede, at hun aftenen inden havde taget receptpligtig medicin – og at det måske havde sløvet hende.

Anklageren var dog ikke i tvivl:

Cody-Anne var en koldblodig morder, der havde taget livet af sin egen datter for at straffe sin ekskæreste.

Et af bevismaterialerne var blandt andet et selvmordsbrev, som blev fundet i Cody-Annes soveværelse.

Her havde hun skrevet:

“Jeg sidder her og overvejer at tage livet af min egen datter og så tage livet af mig selv. Jeg har ikke lyst til at efterlade hende, men jeg kan ikke fortsætte sådan her. Der er intet tilbage for mig eller Macey”.

I soveværelset fandt politiet også fire knive, lige som man også fandt overfladiske snitsår fra en kniv på Cody-Anne. Noget tydede altså på, at den unge kvinde havde forsøgt at tage sit eget liv.

Den dengang 20-årige mor blev kendt skyldig i drabet og idømt livsvarigt fængsel.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/2_rigtig.jpg
 (Foto: Privat)

Lille Macey blev bare to år gammel. Foto: Privat

Imens forsøger Paul i dag at genfinde meningen med livet, men det er svært.

Han har ikke kunne holde på et job, og han har også i en periode efter tabet af sin datter kæmpet med et alkoholmisbrug.

- Jeg har kastet skylden på mig selv, og jeg har sådan tænkt på, hvordan hun kunne gøre det. Det er forfærdeligt, fortæller Paul i interviewet med Stoke on Trent.

- Jeg hader hende i dag. Jeg hader hende. Jeg ved ikke, om hun overhoved fortryder det. Jeg håber på, at alle ville fortryde at gøre sådan noget, siger den knuste far.

Sponsoreret indhold