Millionstriden fortsætter: Pokerstjerne og sanger mødes i retten igen

Foto: Aller Media

Sangeren og musikeren Rasmus Nøhr stod til at betale en million kroner, men 'slap' med at skulle betale 90.000 kroner, da sagen kørte i Byretten tilbage i marts sidste år.

Pokerstjernen Gus Hansen var på ingen måde tilfreds og stillede sig derfor med det samme klar til en runde mere i den juridiske boksekamp mod sin tidligere ven. 

De to eks-venner mødes derfor i dag i Landsretten. Det skriver Ekstra Bladet. 

Det er den klassiske kamp om penge, der er kommet imellem de to venner, der tilbage i 2016 drev festivalen 'Danmarks Dejligst' sammen. 

Festival-eventyret endte med røde tal og konkurs, men inden konkursen nåede Rasmus Nøhr at hive flere hundredetusinder kroner ud af virksomheden  - penge som han blandt andet placerede i sin egen virksomhed, Skrappe ApS. 

Imens så den dygtige pokerspiller, som havde bidraget med to millioner, ikke en krone. Og han følte sig derfor så snydt og bedraget, at han krævede 1.136.000 kroner af Rasmus Nøhr. 

- Sagsøgte har ikke sikret en ligelig fordeling, men i stedet begunstiget andre kreditorer og i høj grad sig selv, forklarede pokerstjernens advokat, Lars Høj Andersen ifølge Ekstra Bladet dengang i retten. 

Selv forklarede Rasmus Nøhr, at han havde brugt pengene til at dække ubetale regninger i forbindelse med festivallen. 

Festivaleventyret kostede ikke kun Gus nogle af sine millioner, men altså også et venskabet med Rasmus Nøhr - parret havde altså kendt hinanden igennem 25 år. 

Nu starter altså endnu en kamp mellem det tidligere vennepar, hvor Gus Hansen kræver, at Rasmus Nøhr betaler mindst 713.000 kroner tilbage. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close