Krimi 12. august 2021

Milliardærfrue-drabet: Politiet har fået over 100 nye tips

Norsk Politi har fået mange nye tips i drabssagen om Anne-Elisabeth Hagen. Flere har ledt til, at de nu bliver efterforsket
Privatfoto

Norsk Politi har endnu ikke kunne opklare milliardærfruen Anne-Elisabeth Hagens forsvinden.

Den 71-årige kvinde, der nu er blevet erklæret for død af politiet, har været forsvundet siden 31. oktober 2018.

Politiets efterforskning har spændt vidt og gået fra en kidnapningssag til nu en drabssag, hvor den hovedmistænkte fortsat er Tom Hagen. Selvom det er snart er tre år siden, at kvinden forsvandt, har politiet senest i maj måned bedt offentligheden om hjælp til sagen.

Nu har politiet fået en del nye tips i sagen, skriver det norske medie NRK.

- Politiet har modtaget over 100 nye tips i sagen, efter man gik ud med oplysninger om kryptovaluta i maj månede 2021.

- Flere af tipsene anses for at være så relevante, at der bliver fulgt op med efterforskning, siger politiinspektør Gjermund Hanssen til NRK.

Politiet oplyser, at de nye oplysninger har ført afhøringer af ove 10 nye personer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tom Hagen blev anholdt sidste 28. april sidste år under en stor politiaktion. Han blev løsladt kort tid efter, da en højere retsinstans i byretten i Norge ikke fandt beviserne mod ham tilstrækkelige til en varetægtsfængsling. Han er fortsat sigtet i sagen.

- Tipsene går på både navngivne enkeltpersoner og områder. Derudover har vi fået mange informationer om de krypto-udtræk, som vi har søgte efter i vores pressemeddelelse. Flere af de tips som vi fik indeholdt relevant information, som giver os et større helhedsbillede af sagen, siger politiinspektøren.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Ritzau Scanpix

Tom Hagen er en af Norges rigeste mænd. Han er fortsat sigtet i sagen, hvor hans kone sporløst forsvandt fra parrets hjem i Lørenskog. Foto: Privatfoto

Til oktober måned er det tre år siden, at Anne-Elisabeth Hagen forsvandt.

Politiets hovedteori er fortsat, at den 71-årige kvinde er blevet dræbt. Men man har stadigvæk ikke fundet et lig i sagen.

Tom Hagen nægter sig skyldig i alle anklager.

Sponsoreret indhold