Krimi27. oktober 2022

Milliardær-familie dræbt i flystyrt: Her er det sidste billede

Familien forsvandt i nærheden af Costa Rica fredag, hvor der ikke længere var kontakt til familiens privatfly
Rainer Schaller død i flystyrt
Milliardær Rainer Schaller, der er stifter af Tysklands første fitnesscenterkæde, og hans familie har mistet livet i en flyulykke.
 Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix

Man får nærmest kuldegysninger, når man ser det seneste billede af den tyske milliardær Rainer Schaller og hans familie.

Billedet er et familiefoto af parret og deres to børn, og det blev delt kun få dage, før familien forsvandt. Det skriver The Sun.

De store smil blev fanget på et selfie under familiens ferie i Sydamerika. Her var de angiveligt på vej fra Mexico til Costa Rica, da flyet pludselig forsvandt fredag aften.

Udover Rainer Schaller, kæresten Christiane Schikorsky og deres to børn Aaron og Finja, var også personlig træner Marcus Kurreck ombord på flyet.

Rainer Schaller død i flystyrt
Dette er det sidste billede, familien har delt sammen.
 Foto: Facebook

Et eftersøgningshold var i weekenden på udkig efter vragdele fra flyet i havet omkring den lokation, hvor flyet sidst blev lokaliseret, da det var i luften.

Senere blev det bekræftet, at man havde fundet ligene af et barn og en mand.

Udover ligene af de to personer har man også fundet baggage og et af privatflyets sæder. De blev fundet 40 kilometer fra den lufthavn, flyet skulle være landet i.

Ifølge Bild var ferien familiens sidste, inden deres seksårige søn Aaron skulle begynde i skole.

Rainer Schaller er stifter af McFit, som er Tysklands største fitnesscenterkæde.

Det var en repræsentant fra netop McFit, der bekræftede, at Rainer Schaller og hans familie var ombord på flyet, da det pludselig forsvandt.

Sponsoreret indhold