Krimi6. marts 2023 (opd. 7. marts 2023)

Milan Rahim-drabet: - Jeg troede, vi var i sikkerhed

Mandag tog Retten i Glostrup hul på sagen, som omhandler drabet på teenagerapperen Milan Rahim. Specialanklageren lagde ved dagens retsmøde op til, at opgøret handlede om en pige
Teenagerapperen Milan Rahim blev slået ihjel af et knivstik i hjertet 14. november 2021. Mandag tog Retten i Glostrup hul på sagen, hvor rapperens tre venner sidder tiltalt for drabsforsøg mod den mand, som politiet mener slog Milan ihjel.
Teenagerapperen Milan Rahim blev slået ihjel af et knivstik i hjertet 14. november 2021. Mandag tog Retten i Glostrup hul på sagen, hvor rapperens tre venner sidder tiltalt for drabsforsøg mod den mand, som politiet mener slog Milan ihjel.
 Foto: Presse-fotos

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til tip@seoghoer.dk

LÆS OGSÅ: Politiet teori: Teenagerapper dræbt af knivstik var selv ude for at slå ihjel

- Jeg troede, vi var i sikkerhed. Men pludselig råber min ven, og jeg ser 5-6 maskerede mænd komme løbende efter mig, forklarer den 22-årige drabstiltalte mand ved Retten i Glostrup mandag eftermiddag.

Den tætbyggede unge mand fortæller under dagens retsmøde om den skæbnesvangre novemberdag i 2021, hvor 19-årige Milan Rahim blev dræbt af et knivstik i hjertet.

I venstre side af baghovedet har han et stort ar, der måler cirka 6 centimeter i diameter, som stammer fra det voldsomme knivopgør.

Hele episoden udspillede sig 14. november 2021 i Taastrup.

Mandag tog anklagemyndigheden hul på bevisførelsen, hvor tre unge mænd sidder tiltalt for drabsforsøg, mens en fjerde er tiltalt for drabet på teenagerapperen.

Var en pige årsagen til det hele?

Mandag fik den 22-årige mand mulighed for at afgive forklaring for retten – anklagemyndigheden mener, at han førte den kniv, som endte med at tage livet af Milan Rahim.

Specialanklager Rasmus Kim Petersen spørger i starten af forhøret ind til, hvad den tiltalte lavede i den bil, som var parkeret ved Haslevgade i Taastrup.

Herfra startede hele den voldsomme konfrontation 14. november forrige år omkring klokken 16.

- Jeg ville bare tale med ham, fortæller den drabstiltalte mand.

Ifølge den tiltalte var han på parkeringspladsen, fordi han skulle tale med en helt femte person, som ikke er involveret i sagskomplekset.

- Han havde fulgt min kæreste på Instagram, og det ville jeg ikke have. Derfor ville jeg gerne snakke med ham personligt, lyder det med ro i stemmen fra den 22-årige mand.

Anklager Rasmus Kim Petersen kredser yderligere om hele årsagen til hans tilstedeværelse på parkeringspladsen – for skulle han bare tale med ham, spørger han for anden gang.

- Ja, jeg skulle kun tale med ham. Det var bare nemmere at gøre ansigt til ansigt, lyder forklaringen.

Maskeret person stormer mod bilen

Det når han dog aldrig, før føreren af bilen råber op.

- Han får øje på en person, der er maskeret. Han går direkte imod os med noget, som han har gemt bag ryggen, forklarede han om optakten til det voldsomme opgør i Cederlunden.

- Han går direkte mod bilen, og går rundt om til min side og slår og sparker på ruden. Så tænder vi bilen og kører væk, forklarer den 22-årige mand.

Herefter tager de flugten i bil gennem Taastrup. Men bilens venstre bagdæk er punkteret, så de kan ikke køre meget længere.

- Vi tror ikke, at vi bliver fulgt efter længere, så derfor kører vi ind i Cederlunden, lyder forklaringen.

Blev stukket med kniv eller machete op til 10 gange

Flugten endte ved Cederlunden i Taastrup, hvor det fatale knivslagsmål fandt sted.

- Vi går egentlig fra bilen stille og roligt mod blokken, fortæller den 22-årige mand.

Pludselig kommer 5-6 maskerede personer løbende mod ham.

- Jeg prøver at stikke af og komme væk fra dem. Men jeg kan så mærke, at jeg får et hårdt slag på lænden.

Det hårde slag viser sig senere at være et knivstik, der få hundrede meter efter får ham til at kollapse.

- Alt sortner for mine øjne, og jeg kan ikke huske mere. Pludselig vågner jeg igen, og jeg går ind i en have og råber efter hjælp.

Den unge mand får straks livreddende førstehjælp – hvilket formentlig ender med at redde hans liv.

Drabet på Milan Rahim i billeder

En rapport fra hospitalet konkluderer efterfølgende, at han er blevet stukket med kniv i venstre side af brystet, på højre lår, venstre underben, snit og stiklæsion i lænden samt hugget en stor del kød af i venstre side af baghovedet.

Der blev efterfølgende fundet en kniv i den drabstiltaltes inderlomme – den mener han må være blevet placeret i hans jakke.

- Jeg havde ikke en kniv på mig den dag, ligesom jeg aldrig har gået med kniv, forklarede den 22-årige mand roligt ved retten mandag.

Politiets teknikere fandt dog spor af den drabstiltaltes DNA på skæftet, ligesom den dræbte Milan Rahims blod blev fundet på den 8,5 centimeter lange springkniv.

Han nægter sig skyldig i den alvorlige anklage om drabet på Milan Rahim, ligesom han nægter sig skyldig i drabsforsøg på en af de andre tiltalte i sagen.

Sagen fortsætter tirsdag, hvor sagens tre øvrige tiltalte skal afgive forklaring.

De var sammen med Milan Rahim den skæbnesvangre dag i 2021.

SE og HØR følger sagen

Sponsoreret indhold