Mikkel Kessler taget af politiet

(Foto: Mikael Rieck)

Nok flytter Mikkel Kessler ikke længere fødderne i en boksering, men han burde måske have flyttet foden lidt fra speederen, da den nu pensionerede bokselegende i marts susede derudaf på Køge Bugt Motorvejen.

I hvertfald blev han snuppet i at køre alt for hurtigt.

Den 40-årige dansemus blev stoppet af en politibetjent, da han angiveligt kørte 144 kilometer i timen på en strækning, hvor fartgrænsen var på 110. Det afslører et bødeforlæg, som SE og HØR har fået aktindsigt i. 

Bøden lyder på 3000 kroner, og Mikkel Kessler kunne have undgået en retssag ved at vedtage bøden og sanktionen, senest 20 dage efter politiet havde sendt bøden.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra hovedpersonen selv, men hans manager Allan Back gør det klart, at Mikkel Kessler som princip ikke udtaler sig til SE og HØR. 

Det er derfor uvist, hvorfor bokselegenden ikke har betalt bøden og dermed sluppet for en tur i retten.

Måske er det fordi han har travlt med at slide og slæbe i danselokatet sammen med sin dansepartner i "Vild med dans", Mille Funk, for at få styr på alt fra Jive og Cha Cha Cha til Vals og Tango. 

Heldigvis er han med sin deltagelse i danseshowet tættere på gode råd. Den labre værtinde på danseprogrammet Sara Grünewald stod nemlig for ikke længe siden i samme kattepine. 

Den 37-årige skønhed blev nemlig i september sidste år selv snubbet i at køre lidt for stærkt. 

Og ulovlighederne skete på selv samme motorvej. Her kørte Frk. Grünewald 127 kilometer i timen i sin Land Rover ved vejarbejde, hvor fartgrænsen derfor var sat ned til 80 kilometer i timen. 

Hun erkendte at have kørt for stærkt og nåede kort inden retssagens begyndelse at betale bøden og slap derfor for retssagen. 

De to fartbøller troner sammen frem på skærmen på fredag. 

I bokselegendens lange boksekarriere - der sluttede sidste år - har han høstet fem VM-titler og 46 sejre ud af 49 professionelle kampe. 

Og han skulle nødigt nå at kede sig som boksepensionist, for nu skal han sammen med konen Lea Kessler også have sin egen reality-serie på kanalen Xee.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close