Krimi4. januar 2021

Mikkel Hansen med vild udmelding før VM

Håndboldstjernen Mikkel Hansen vil ikke udelukke, at han aflyser VM
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mikkel_hansen_1.jpg
 Kim MatthÄi Leland/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Danmarks største stjerne i VM-håndbold, Mikkel Hansen, overvejer nu seriøst at aflyse VM i Egypten med tusindvis af tilskuere. Det skriver jp.dk.

VM i herrehåndbold begynder om lidt over en uge, og hvis ikke de egyptiske arrangører har fuldstændig kontrol over sikkerheden i forhold til coronavirussen, ja så er det ikke sikkert, at Mikkel Hansen, der tre gange er kåret til verdens bedste håndboldspiller, vil være med.

Han er ikke imponeret over meldingerne fra de egyptiske værter, der ifølge det norske nyhedsbureau NTB, håber at kunne afvikle VM-kampe med op til 5.000 tilskuere.

- Jeg ved ikke, om man burde aflyse turneringen, men der burde i hvert fald ikke være nogen som helst tilskuere til stede. Jeg kan ikke se meningen i, at vi spillere skal leve i en boble på et hotel og er tvunget til at isolere på samme måde som ved kvindernes EM for så at køre til en hal og spille foran en masse mennesker. Det giver ingen mening, siger den 33-årige landsholdsspiller til Jyllandsposten, der spørger ham direkte om han overvejer at melde afbud.

Mikkel Hansen og Stephanie Gundelach skal have endnu en dreng i 2021. Dermed vokser håndbold-familien til fire personer. Det offentliggjorde Mikkel Hansen i december.

Sponsoreret indhold