Krimi27. marts 2020

Michelle mistede sine forældre: Kunne ikke tage til begravelsen

En sønderknust datter kan ikke tage med til sine forældres begravelse. De mistede begge livet, efter at være blevet bekræftet smittet med coronavirus
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/merle_og_dee.jpg
 Foto: Privat/Facebook

Michelle Taylor fra Vancouver i Washington har nu været i karantæne i 10 dage, efter hendes forældre Merle og Dee Tofte, der begge var smittet med COVID-19, mistede livet.

Det ældre ægtepar døde 16. marts få timer fra hinanden.

Det skriver Metro.

Datteren var angiveligt tvunget til at isolere sig uden sin familie - herunder også hendes børn - fordi hun havde haft meget kontakt med forældrene i dagene op til, at de blev testet positiv for coronavirus.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/merle_and_dee.jpg

(Foto: Privat/Facebook)

Merle og Dee blev angiveligt smittet med coronavirusen i deres normale hverdag. Derfor opfordrer Michelle nu andre til at være enormt forsigte i forsøget på at undgå, at andre skal opleve den tragedie, som har ramt hendes familie.

"16. marts rapporterede Clark County, at et ægtepar, der var smittet med coronavirus, var det første og andet dødsfald. Det var mine forældre, Merle og Dee Tofte, og det døde inden for få timer af hinanden", skriver datteren i en hjerteskærende Facebook-opdatering.

"Jeg er i karantæne indtil 26. marts. Jeg kan ikke være sammen med dem, som jeg elsker med. Jeg kan ikke trøste mine børn, som har mistet deres bedsteforældre".

"Jeg kan ikke holde en mindehøjtidelighed for mine forældre eller deltage i begravelsen. Begravelsesforretninger er lukkede"

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/michelle.jpg

Michelle advarer nu andre (Foto: Facebook/Privat)

"De blev angiveligt smittet med COVID-19 ved smittespredning i samfundet. Jeg ønskede egentlig tid og ro til at sørge, men hvis deres historie kan redde liv, så skal den fortælles. Vær sød at dele dette. Jeg elsker jer mor og far", skrev Michelle Taylor i det tårevæddet opslag.

Merle og Dee nåede at fejre Dee's 85 års fødselsdag.

Sponsoreret indhold