Krimi19. oktober 2020

Mette F. om Frank Jensens exit: - Det er den rigtige beslutning

Statsministeren er enig i beslutningen, om at overborgmesteren har valgt at trække sig fra sin post
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20201019-121319-l_73mb.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Mette Frederiksen (S) mener, at Frank Jensens beslutning om at trække sig både fra sin post som overborgsmester i København og som næstformand i Socialdemokratiet er den rigtige.

Det skriver hun i et opslag på Facebook.

”Det er den rigtige beslutning. Men historien om Frank Jensen hverken kan eller skal stoppe her”, skriver hun i et opslag på Facebook.

I opslaget roser hun samtidig sin partifælle for at have været en ambitiøs og progressiv borgmester for København i 10 år.

Samtidig stikker hun dog også tåen i vandet i forhold til dét, der i sidste ende væltede ham.

”Men. Der er også et men. Der har været nogle personlige forhold omkring Frank, som har været problematiske. Og som ikke har kunnet overkommes og dermed blokeret for et fortsat politisk engagement”.

Hun skriver samtidig i opslaget, at hun håber, at hele historien vil blive skrevet og ikke mindst husket:

Altså at Frank Jensen ikke kun vil blive husket for de sager der endte med at gøre en ende på hans politiske karriere, men at han også bliver husket for sit arbejde for Danmark og København.

I opslaget skriver hun dog også, at MeToo-bevægelsen har startet en nødvendig og vigtig debat, men ”at det ikke skal være mediernes fremstilling, der udgør udkommet af en sag”.

Hun opfordrer derfor til, at ”andre personsager afklares i et professionelt rum”.

I løbet af weekenden er der kommet flere anklager mod Frank Jensen fra kvinder. I alt har han nu 12 sager. Jyllandsposten beskrev lørdag fire sager – to af dem var kendte.

Søndag kom der yderligere otte nye sager frem i avisen.

Sponsoreret indhold