Krimi2. april 2024 (opd. 12. april 2024)

Medie: Politi med uhyggelig teori efter fundet af toårige Emilé

Søndagens fund af blandt andet toårige Emilés kranie har fået flere til at spekulere i, hvad der er sket. Nu melder Gendarmerie Nationale ud
Gendarmerie Nationale udelukker ikke, at toårige Emilés knogler er blevet efterladt senere. Området hvor man fandt resterne er tidligere blevet undersøgt adskillige gange.
Gendarmerie Nationale udelukker ikke, at toårige Emilés knogler er blevet efterladt senere. Området hvor man fandt resterne er tidligere blevet undersøgt adskillige gange.
 Foto: Ritzau Scanpix/Gendarmerie National

Chokfundet af den lille drengs kranie har fået flere til at spekulere i, hvad der helt præcist er sket, da der endnu ikke er blevet meldt noget ud om Emilés dødsårsag.

Knoglerne af Emilé blev fundet nær området, hvor han forsvandt.

Til BFMTV fortæller Marie-Laure Pezant, som er talskvinde for Gendarmerie Nationale, at området tidligere er blevet ”undersøgt adskillige gange”.

Både lokale beboere og Gendarmerie Nationale har været særdeles aktive i området, og Marie-Laure Pezant fortæller, at helt op til 80 ansatte i Gendarmerie Nationale på et tidspunkt har ledt efter Emilé.

Pezant kan derfor også godt forstå, hvis der er nogen, som sætter spørgsmålstegn ved, at knoglerne først er blevet fundet nu.

– Vi kan potentielt have overset dem. Chancen er lille, men den eksisterer.

Der er dog også en anden mulig teori.

– Vi må ikke glemme, at vi knoglerne kan være blevet efterladt senere. Det kan have været en menneskelig indblanding, et dyr eller vejrforholdene.

Til trods for fundet af blandt andet Emilés kranie, har man ikke fundet alt.

Derfor venter der nu et større efterforskningsarbejde, hvor man med specialiserede hunde vil forsøge at finde resterne af den toårige franske dreng.

I forhold til dødsårsagen udelukkes ingenting. Det kan ifølge Marie-Laure Pezant både være et uheld uden andre involveret, et uheld med en anden involveret og en kriminel handling.

Sponsoreret indhold