Krimi6. juli 2021

Medie: Patrick Nielsen anholdt

Den tidligere bokser og nuværende rocker Patrick Nielsen er blevet anholdt, det skriver Ekstra Bladet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Satudarah-rockeren Patrick Nielsen er blevet anholdt.

Det skriver Ekstra Bladet.

Patrick Nielsen blev landskendt, da han slog sig til tops med interkontinentale titler i flere bokseforbund og flere danske reality-programmer. Midt i karrieren valgte han at deltage i "Vild med dans".

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/211811418_198549288865254_5603360933079779522_n.png

Patrick Nielsens nye tatovering med Satudarah-logoet. Foto: Privat

Som karrieren gik på hæld og sejrene i bokseringen udeblev begyndte bokseren at flirte med den kriminelle underverden.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har den 30-årige bokser fra Albertslund været eftersøgt siden søndag. Angiveligt for et groft overfald på en kvinde.

Københavns Vestegns Politi vil ikke udtale sig, om Patrick Nielsen er blevet anholdt. Men de kan oplyse, at de har anholdt en person.

- Vi kan bekræfte, at vi har anholdt en person i sagen. Han blev anholdt til eftermiddag. Lige nu arbejder politiet på, hvad personen specifikt skal sigtes for.

- Men der er tale om en voldssag. Personen bliver fremstillet i et grundlovsforhør onsdag, oplyser pressetjenesten fra Københavns Vestegns Politi til SE og HØR.

Især venskabet med den kendte rockerrapper Atypisk, der er medlem af rockerklubben Satudarah, har Patrick Nielsen længe flirtet med.

For et års tid siden stod bokseren frem for første gang med den sorte lædervest med Satudarahs symboler og mærket "prospect". Skiltet får såkaldte rockerlærlinge. De skal først vise deres værd for klubben, før de kan kalde sig for fuldgyldigt medlem.

Et års tid tog det Patrick Nielsen at gøre sig fortjent til en "rigtig" lædervest. I sidste uge på sin Instagram-profil kunne han vise sine lidt over 41.000 følgere, at han nu er fuldoptaget medlem i Satudarah.

Samtidig løftede han også sløret for en stor tatovering på siden af sit hoved med Satudarahs velkendte indianerhoved.

Sponsoreret indhold