Medie: Ny oplysning om mistænkt i Emilie Meng-sagen

Politiet mangler stadig det afgørende tip i Emilie Meng-sagen.

Politiet mangler stadig det afgørende tip i Emilie Meng-sagen.

(Foto: Privatfoto)

Flere gange har Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi efterlyst ejeren af den hvide Hyundai, som blev spottet på overvågningskamera på Korsør-station klokken 04.07 søndag den 10. juli, hvor unge Emilie Meng sidst blev set i live.

Og nu er det så kommet frem, at den 42-årige mand, som ifølge Sjællandske mediers anonyme kilder, efterforskes i Emilie Meng-sagen, selv har ejet den type bil, som politiet har efterlyst i drabssagen.

Manden sidder på nuværende tidspunkt varetægtsfængslet i forbindelse med to andre sager om drab på ældre mænd.

Artiklen fortsætter under billedet... 

Emilie Meng

Liget af Emilie Meng blev fundet juleaftensdag, efter seks måneders uvished. (Foto: Ritzau Scanpix)

Tirsdag kom det frem, at unavngivne kilder overfor Sjællandske Medier, at manden således også efterforskes i tilknytning til Emilie Meng-sagen.

Her bekræftede moren til den 42-årige varetægtsfængslede mand, at hun har ejet en hvid Hyundai, som passer på den politiet, har efterlyst ejeren af siden 2016.

Nu fortæller en familiekilde overfor det lokale medie, at også manden selv har haft en lys Hyundai-bil.

Den 42-årige mand er sammen med en anden mand på 34 år mistænkt for at have dræbt den 68-årige møntsamler Kiehn Andersen i Ruds Vedby tilbage i april og den 80-årige Poul Frank Jørgensen i Vemmelev i juni.  

Artiklen fortsætter under billedet... 

Emilie Meng

Emilie Meng blev sidste gang set i live ved Korsør station. (Foto: Ritzau Scanpix)

Begge mænd blev først dræbt ved adskillige knivstik, hvorefter deres boliger blev brændt ned. Det ene af ofrene blev fundet forbrændt i huset, mens det andet offer var blevet smidt i en sø nord for Slagelse.

Emilie Meng, der forsvandt efter en bytur med nogle veninder, blev fundet juleaftensdag i en lille sø ved Regnemarks Bakker i Borup omkring 60 kilometer fra Korsør.

Den 42-årige mand har ifølge B.T. tilstået de faktiske omstændigheder omkring de to drab. Han er ligesom Emilie Meng også fra Korsør-området.

Ifølge kilder skulle manden angiveligt kende område, hvor Emilie Meng blev fundet dræbt.

Fredag ransagede politiet den 42-årige mands adresse i Korsør.

Vicepolitiinspektør på Søren Ravn ønsker ikke at kommentere på en mulig efterforskning i forhold til de to fængslede i forbindelse med drabet på 17-årige Emilie Meng.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close