Krimi1. august 2019

Medie: Dansk stjerne anholdt i udlandet

Den danske golfspiller Thorbjørn Olesen blev mandag anholdt i London, efter han angiveligt havde opført sig krænkende på et fly. Det skriver flere engelske medier.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/to_3.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Mandag fløj den 29-årige golfspiller Thorbjørn Olesen hjem fra en turnering i Memphis.

Men på flyet på vej til London opførte den professionelle golfspiller sig angiveligt ifølge flere engelske medier ikke pænt.

Undervejs på flyveturen skulle han nemlig have forulempet kvindelige medpassagerer og desuden have tisset i mellemgangen på flyet.

Han skulle også have overfuset flypersonalet, da de forsøgte at få styr på den mærkelige situation.

Ifølge de engelske medier lykkedes det først at få ro på den danske golfstjerne, da en anden golfspiller trådte til og begyndte at hjælpe med at berolige Thorbjørn Olesen.

The Sun har talt med flere øjenvidner til den uheldige episode på flyet.

- Han begyndte at forulempe nogle af passagerne og personalet, og så lagde han an på kvindelige passagerer, inden han tissede i midtergangen.

- Det var chokerende opførsel. Det ville måske være noget, man kunne forvente hos et lavpris-selskab, men ikke på førsteklasse hos British Airways, fortæller det anonyme vidne videre ifølge The Sun.

Da flyet landede i Heatrow Lufthavn stod politiet og ventede. Det skriver The Sun.

- Han blev taget i varetægt og efterfølgende løsladt og er under efterforskning, lyder det fra en talsmand for politiet.

Det er blevet bekræftet, at der foregik en 'episode' på flyet til London.

Metropolitan Police har også bekræftet, at de har anholdt en 29-årig mand 'under mistanke for et seksuelt overgreb, at have været beruset på et fly og ikke at have lyttet til flypersonalets anvisninger'.

Sponsoreret indhold