Krimi12. februar 2024

Medie: Børn udsat for vold, voldtægter og seksuelle overgreb på dansk skole

TV 2 kan i dag afsløre nogle forfærdelige forhold, der foregår på Borup Skole i Køge
Forældrene føler sig utrygge ved at aflevere sine børn. (Arkivfoto).
Forældrene føler sig utrygge ved at aflevere sine børn. (Arkivfoto).
 Foto: Colourbox

Igennem to år har børn i alderen fra 6 til 11 år oplevet nogle forfærdelige ting, mens de har passet deres skole på Borup Skole i Køge.

Det inkluderer voldtægter, vold og seksuelle overgreb.

Det afslører TV 2, som både har set lægejournaler, hospitalsnoter, underretninger og talt med forældre til børn, der går på skolen.

TV 2 beskriver nogle af de hændelser, der har fundet sted – men ikke alle, fordi det er for voldsomt.

Mediet skriver blandt andet om en niårig pige fra Borup Skole, der gennem mere end et år er blevet udsat for voldtægter af en jævnaldrende elev på skolen i Køge.

Pigen sagde ikke noget til sine forældre, fordi hun af den anden elev var blevet truet på livet.

TV 2 skriver også om en 6-årig dreng, der har fået stukket ting op i numsen mod sin vilje. Det blev opdaget ved, at barnet havde smerter i området, og det blev undersøgt af en læge, som kunne bekræfte, at den lille dreng var blevet oversat for et seksuelt overgreb.

Ifølge TV 2’s oplysninger går de krænkende elever stadig på skolen, og forældrene til børnene mener ikke, at skolen har gjort nok for at komme problemet til livs.

- Jeg er bange for at sende mit barn i skole hver dag. For gruppen af børn, der begår overgreb, går der jo stadig. Og jeg er bange for, om de vil udsætte mit barn for noget, siger en anonym forælder til mediet.

TV 2 har valgt at anonymisere både forældre og børn i hele historien, men mediet kender både børnenes og forældrenes identitet.

Sponsoreret indhold