Krimi30. december 2021

Maxwell står til lang fængselsstraf: Hun er uskyldig

Sent onsdag aften blev Jeffrey Epsteins ekskæreste kendt skyldig ved en domstol i New York
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega812157_007.jpg
 Foto: MEGA

I nat faldt hammeren over Jeffrey Epsteins ekskæreste Ghislaine Maxwell.

Den 60-årige tidligere jetsetter blev kendt skyldig i at have groomet og manipuleret unge piger til at have sex med den amerikanske mangemilliardær.

Retssagen har kørt ved en domstol i New York. Her har Ghislaines Maxwells søskende fulgt sagen tæt. De har siddet på tilhørerpladserne til hver eneste retsdag.

Og familien var hurtige til at reagere efter dommerens ord.

'Vi er stærkt overbeviste om, at vores søster er uskyldig - vi er skuffet over dommen. Vi har allerede startet appel-sagen her til aften. Vi tror på, at i sidste ende vil blive frikendt', skriver familien på Twitter.

Den 60-årige kvinde blev fundet skyldig i fem ud af seks tiltaler. Retssagen har drejet sig om fire kvinder, der alle blev udpeget og groomet af Ghislaine Maxwell. Dog blev hun frikendt for at have prostitueret den ene af kvinderne.

'Et enigt nævneting fandt Ghislaine Maxwell skyldig i nogle af de værst tænkelige forbrydelser - Hun har stået for og deltaget i seksuelle overgreb på mindreårige børn'.

'Forbrydelserne blev begået i med hendes mangeårige partner Jeffrey Epstein', udtalte den amerikanske statsadvokat i en pressemeddelelse.

Strafferammen går helt op til 65 år, og hun risikerer nu at skulle sidde fængslet resten af sit liv.

Ifølge The Mirror fortrak Ghislaine Maxwell ikke en mine. Hun stod med foldede hænder og kiggede ned i bordet foran hende.

Den 60-årige jetsetter har nægtet sig skyldig under hele retssagen.

Jeffrey Epstein begik selvmord i et fængsel på Manhattan i 2009, efter han blev anholdt og sigtet for blandt voldtægt af mindreårige piger.

Sponsoreret indhold