Krimi24. oktober 2019

Marks mor: - Vi er færdige. Vi er knuste

Torsdag aften fik Betina Corneliussen den besked, som hun havde frygtet allermest. Hendes 19-årige søn var blevet fundet død i Odense Å.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mark_3_0.jpg
 Foto: Privat

Mark Corneliussen forsvandt fredag i sidste uge efter en bytur i Odense. Og indtil torsdag aften gruede hans familie og venner for, hvad der dog var sket med den unge 19-årige mand.

Som dagene gik, voksede en ubehagelig mavefornemmelse sig større og større hos Betina Corneliussen. Og da to betjente torsdag aften ringende på hendes dør, vidste hun godt, hvad klokken havde slået.

  • - Hvordan har man det, når man lige har fået at vide, at ens barn er død? Man har mest lyst til bare at skrige. Jeg ved det ikke, jeg kan ikke beskrive det, siger hun til SE og HØR.

Onsdag aften ved 21-tiden fandt dykkere fra Fyns politi et lig i Odense Å. Og beskrivelsen af liget passer på den efterlyste Mark.

Kort før klokken 23.00 stod de der så, bad hun hårdt og kontant de to betjente, om at overbringe hende nyheden om sønnen.

  • - Er det Mark, I har fundet. Det kan i godt sige i stedet for alt det andet. Ja det var det, de havde fundet ham, fortæller Betina om den frygtelig aften.

Tårerne trillede ned ad kinderne, og lige siden har følelserne siddet uden på tøjet, for hvordan håndterer man som mor at miste sin søn?

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/betina_og_soennen.jpg
 Foto: Privat

(Foto: privat)

  • - Jeg tror ikke, at jeg har fattet det endnu. Jeg forstår stadig ikke, at han ikke er her længere. Det går nok først op for mig i morgen, siger den sønderknuste mor videre.

Fredag skal Betina besøge lighuset i Odense, for endeligt at kunne fastslå, at liget, der blev fundet i åen, er hendes søn.

  • - Vi er færdige. Vi er knuste, siger Betina, der tvivler på, at hun overhovedet kan få sig selv til at gå ind i lighuset fredag.

Alligevel ved hun, at det bliver hun nødt til. Hun skal sige farvel til sin søn. Med hende skal et vennepar og Marks søskende.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mark.jpg
 Foto: Privat/Facebook

(Foto: Privat)

Mark var fredag taget i byen ned to venner fredag. Ved 22.50-tiden blev han væk fra vennerne. Mark mistede angiveligt den aften sine ting og var derfor bundulykkelig og ringede hjem til sin mor.

Vennerne så sidst Mark ved Old Irish Pub i Vintapperstræde. Dagen efter efterlyste Betina sin søn på Facebook.

Og selvom håbet var stærkt i live i starten af, så svindende det stille ind, som dagene gik.

Til B.T. oplyser Fyns politi, at liget, der blev fundet i Odense Å, vil blive obduceret fredag.

Dødsårsagen er endnu ikke fastlagt.

Sponsoreret indhold