Krimi 20. maj 2019

Marianne i chok: Killinger smidt ud af kørende bil

Torsdag i sidste uge blev Marianne Kyhl vidne til en frygtelig episode.
Foto: Privat/Facebook

Marianne Kyhl og hendes søn var på vej hjem, men på vej ud af Strandvejen åbnede bilen foran dem pludselig passagerdøren, og en person smed to små, sorte kattekillinger ud på vejen. Det skriver Lokalavisen.

  • - Jeg er rystet over, at mennesker har så lidt hjerte, at de synes det er okay at smide et par stakkels forsvarsløse killinger ud af en kørende bil, siger Marianne til B.T.

Sønnen stoppede bilen for at forhindre, at de små hjælpeløse væsner blev kørt ned. Killingerne var skræmt for vid og sans, og derfor kæmpede Marianne og sønnen med at fange dem.

Den ene spænede ind i et buskads, den anden langs en større græsplæne. Det lykkedes Marianne at fange den ene af de to killinger, men selv efter længere tids søgen kunne moren og sønnen ikke finde den anden lille killing.

Den ene lille killing kom hjem til Marianne på Ålsgade, hvor den blev lagt i en skotøjsæske indtil Dyreværnet kom og hentede den.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De vurderede, at killingen var omkring tre til fire uger gammel og derfor stadig havde brug for modermælk hver fjerde time.

Men Marianne kunne ikke slippe tanken om den anden killing. Hendes mand farede derfor fredag til tasterne og beskrev i et Facebookopslag den frygtelige episode.

Først fredag havde den lille killing kravlet ud af sit skjulested, og en af Mariannes bekendte fandt det lille væsen, der ellers stod til at dø.

Marianne håber, at opslaget vil føre til, at opslaget får nogen til at genkende de oprindelige ejere, så de kan få 'en alvorlig opsang'. 

Sponsoreret indhold