Maria-sagen: Politiet leder i krematorier

Politiet har sigtet en mand for drabet på Maria From Jakobsen, men de har ikke fundet noget lig i sagen.

Politiet har sigtet en mand for drabet på Maria From Jakobsen, men de har ikke fundet noget lig i sagen.

Foto: Local Eyes

Maria From Jakobsen er stadigvæk ikke blevet fundet. Nordsjællands Politi frygter, at hun er død.

Men man har ikke fundet noget lig sagen, hvor en 44-årig mand er sigtet for drabet på 43-årige psykolog fra Frederikssund.

Politiets efterforskere har ledt med lys og lygte i døgndrift og deres arbejde har nu ledt dem mod krematorier, hvor man brænder lig.

Det skriver Ekstra Bladet.

- Jeg kan bekræfte, at vi undersøger krematorier, siger vicepolitiinspektør ved Nordsjællands Politi Lau Lauritzen til avisen.

Den 43-årige mor til to fra Frederikssund forsvandt den 26. oktober. Politiet har længe efterforsket sagen som en forsvindingssag, men nu efterforskes sagen som et drab.

- Vi har for nylig fået nogle indikationer på, at der kan være begået en alvorlig forbrydelse mod Maria From Jakobsen, siger vicepolitiinspektør Lau Lauritzen, Nordsjællands Politi, i en pressemeddelse.

Søndag, mandag, tirsdag onsdag har politiets efterforskere arbejdet i Maria From Jakobsens hus, der ligger på en stille villavej tæt på vandet. Nu har man også afspærret et somerhus i Nordsjælland, hvor man ligeledes intenst arbejder.

Ifølge B.T. har man fundet søgehistorik på den drabssigtede computer. Her havde han søgt på havdybde, selvmord, forsvinde, rensemidler og olietønder. 

Artiklen forsætter under billedet.

Huset i Frederikssund. Foto: Local Eyes

Politiet beder offentligheden om hjælp til at opklare sagen.

- Vi vil meget gerne høre fra borgere, som i perioden fra den 25. oktober til den 4. november har set en hvid Chevrolet Spark eller en grå Suzuki Baleo og eventuelle personer i eller omkring bilerne på Rødkildevej og Frederikssundsvej i København.

- Ved et sommerhus på Vesterled i Nykøbing Sjælland eller ved en genbrugsplads et sted på Sjælland. Den grå Suzuki har anhængertræk og kan muligvis have haft en trailer med sig, siger Lau Lauritzen.

VARETÆGTSFÆNGSLET

Mandag eftermiddag blev en 44-årig mand med en relation til Maria From Jakobsen anholdt. Han er nu sigtet for drabet på den 43-årige kvinde, der er mor til to.

Ved et grundlovsforhør i Hillerød mandag blev der nedlagt et navneforbud og stillingsforbud i sagen. Dermed er pressen afskåret for at nævne mandens job, navn eller andre detaljer, der kan identificere ham.

Samtidig blev dørene lukket. Inden det skete fortalte anklager Kenn Jørgensen, at man frygtede den drabssigtede mand kunne påvirke politiets efterforskning. Og der var flere lokationer og personer, som politiet var igang med at undersøge.

Den 44-årige mand nægter sig skyldig i sigtelsen. Han er blevet varetægtsfængslet i 14 dage.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Opdateres.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close