Maria-mysteriet: Nu leder politiet ved sø

Maria From Jakobsen forsvandt den 27. oktober.

Maria From Jakobsen forsvandt den 27. oktober.

Foto: Privatfoto

Nordsjællands Politi leder forsat intenst efter forsvundne Maria From Jakobsen.

Torsdag er efterforskningen rettet mod Selsø syd for Frederikssund.

Den 43-årige kvindelige psyolog boede i et stille villakvarter ved Frederikssund med sin mand og børn.

Artiklen forsætter under billedet.

Nordsjællands Politi har ledt efter Maria i krematorier, genbrugspladser, skove og nu ved Selsø. Foto: Ritzau/Scanpix Liselotte Sabroe 

Politiet fandt en hemmelig luge ved skoven, hvor de søgte efter Maria, men umiddelbart har man ikke fundet noget i den underjordiske hule. Foto: Ritzau/Scanpix Liselotte Sabroe 

- Vi er lige nu til stede ved Selsø nær Hornsherred med nyuddannede lighunde i forbindelse med eftersøgningen af den forsvundne Maria From Jakobsen, skriver politiet på Twitter.

Politiet har indkaldt dykkere til at undersøge Selsø.

Samtidig har politiet droner i luften til at filme søen fra luften. Tirsdag var politiet talstærkt tilstede ved et skovområde ligeledes tæt på Frederikssund. 

Artiklen forsætter under tweetet. 

43-årige Maria From Jakobsen forsvandt 26. oktober sporløst fra sit hjem i Frederikssund. Politiet efterlyste Maria i et par uger, inden efterforskningen gik over til at blive en drabssag. 

Men der er ikke fundet noget lig sagen.

Den 16. november blev en 44-årig mand med en relation til Maria From Jakobsen anholdt. Han er nu sigtet for drabet på den 43-årige kvinde, der er mor til to. 

Politiets efterforskere har ledt med lys og lygte i døgndrift og deres arbejde har før ledt dem mod krematorier og sommerhuse.

Politiets efterforskere har man fundet søgehistorik på den drabssigtede computer, hvor han har søgt på havdybde, selvmord, forsvinde, rensemidler og olietønder.

Der nedlagt et navneforbud og stillingsforbud i sagen. Dermed er pressen afskåret for at nævne mandens job, navn eller andre detaljer, der kan identificere ham.

Den 44-årige mand nægter sig skyldig i sigtelsen. Han er blevet varetægtsfængslet i 14 dage.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close