Manden dræbt kort efter bryllup: Her er bruds hjerteskærende hyldest

Andrew Harper og Lissie blev gift i sidste måned. Nu er den 28-årige betjent på tragisk vis blevet dræbt under en patrulje.

Andrew Harper og Lissie blev gift i sidste måned. Nu er den 28-årige betjent på tragisk vis blevet dræbt under en patrulje.

(Foto: Family handout/Thames Valley Police)

Blot en måned efter hun blev gift med sin drømmemand, er en britisk kvinde blevet ramt af sit livs tragedie:

Torsdag i sidste uge mistede Lissie Beckett sin elskede ægtemand i et meningsløst og vanvittigt drab, der har rystet hele England.

Hendes mand – den 28-årige politibetjent Andrew Harper – blev dræbt, mens han var på patrulje ved Reading og Newbury, der ligger vest for London. Andrew forsøgte at stoppe en flugtbilist, men havnede under bilen og blev trukket efter den i høj fart.

Han døde kort efter af sine kvæstelser.

Artiklen fortsætter under billedet...

Andrew og Lissie på deres store dag i sidste måned. Foto: Privat/Thames Valley Police

Nu har Lissie delt en rørende sidste hilsen og hyldest til sin mand. På Thames Valley Polices hjemmeside har man offentliggjort det rørende brev, som du også kan læse herunder:

- Til min bedste ven.

- Den sødeste, kærligste, mest uselviske person du nogensinde vil møde. Du var modig, sjov og var der altid for alle, der havde brug for det.

- Der er ikke nok papir i verden til blot at begynde at skrive en hyldest til dig, men ingen anden i verden fortjener hyldesten mere end dig.

- Vi havde så mange planer for fremtiden, du ønskede at opleve alt. Min kære knægt, jeg ved ikke, hvordan jeg overhoved vil kunne overleve uden dig.

- Alle som var heldige nok til at møde dig enten som Andrew, Andy, Uncle Mann, Harps eller PC Harper… i alles øjne var du en helt.

Artiklen fortsætter under billedet...

Lissie hylder sin afdøde mand i et brev. Foto: MEGA

- Du havde den bedste humor, og du tog aldrig livet alt for seriøst. Du nød hvert et øjeblik og havde altid et smil på læben.

- Jeg har lyst til at være vred, fordi dit job tog dig væk fra mig, men jeg ved, at du elskede det og altid ønskede, at andre var i sikkerhed, særligt mig. Du gik den ekstra mil, når du kunne, og du bekymrede dig oprigtigt om alle andre.

- Lysene i vores liv er nu blevet dæmpet, når du ikke længere er iblandt os, men det er ingen overraskelse, at du – selv om du er væk – sørger for, at vi andre klør på. Vi ved, at du ville fortælle os, at vi skulle fortsætte og forblive stærke.

- Jeg kan slet ikke forestille mig et liv uden dine dårlige jokes, din størrelse 14 i fødder, din kæmpe appetit, dine store kram, søndags-stegene og din aldrig falmende positive attitude. Du holdt mig kørende, selv når jeg var nede og tog af os til det allersidste.

Artiklen fortsætter under billedet...

Flere personer er blevet anholdt og sigtet i sagen om den dræbte betjent. Foto: MEGA

- Jeg kan stadig høre dig huske mig på at børste tænder, komme i tøjet og få noget at spise. Vi føler os alle så meget i vildrede uden dig, men vi forsøger efter bedste evne at være så stærke, som du var.

- Du har så mange, mange venner, min elskede og alle elsker dig. Beskederne, støtten og de kærlige ord om dig har været så overvældende, og jeg kan ikke nå at takke alle nok for dem.

- Du elskede musik, film, rejser, ethvert dyr i verden, at drille dine brødre og hænge ud med dine søstre. Du elskede vores familier, hver og en.

- Du elskede at tage på eventyr og finde nye steder at opleve. Hvis der var et bjerg at bestige, ville du stå på toppen. Cykelture og lange gåture, du elskede det hele. Aldrig stille, aldrig nede – så fuld af liv.

- Du kunne fikse alt og tog dig altid tid til at hjælpe familie, venner og naboer. Du var en søjle af styrke overfor alle, du mødte.

Artiklen fortsætter under billedet...

Andrew blev blot 28 år. Foto: MEGA

- Mit hjerte er knust uden dig, min elskede, men hvor føler jeg mig lykkelig over, at det var mig, du valgte at dele dit fantastiske liv med. Du har efterladt så megen kærlighed og latter i alles liv, og vi er beærede over det.

- Selv om vi kun var gift i 28 dage, før du på grusom vis blev taget fra mig, min mand du var perfekt. Jeg vil aldrig stoppe med at elske dig, og jeg føler mig så taknemmelig for de mest lykkelige 13 år af mit liv.

- Vores superman, vores bodyguard, vores lys i mørket. Min gud hvor vil vi savne dig. For altid vil du blive husket som den bedste af os alle.

- Jeg vil bære kærligheden til dig hos mig for altid.  

Din elskede hustru, Lissie x

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close