Krimi6. april 2022

Mand var flyvende: Onanerede FIRE gange foran chokeret passager

En mand tilfredsstillede sig selv intet mindre end fire gange under en flyvetur – til stor rædsel for den sagesløse kvinde, der havde ”fornøjelsen” af at sidde ved siden af ham
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega386701_001.jpg
 (Foto: MEGA)

En mand nød bogstavelig talt sin flyvetur fire gange for meget.

I hvert fald onanerede den amerikanske mand hel fire gange under en flyvetur fra Seattle til Phoenix. Og det gik især ud over en sagesløse kvinde, der havde ”fornøjelsen” af at sidde ved siden af ham.

Det skriver NY Post.

Southwest Airlines Flight 3814 var nærmest kun lige gået på vingerne, før Antonio Sherrodd McGarity hev bukserne ned og sjoverten frem.

- Han hev sin penis frem, efter han havde smidt bukser og underbukser, og så gik han i gang med at onanere, fortæller den chokerede medpassager i en klage, hun har afleveret til politiet.

- Hun formodede, at McGarity fik udløsning, da han slikkede en hvid substans af sine fingre, lyder det videre.

Manden fortsatte med at onanere ad flere omgange, og han brugte ifølge kvinden ”begge sine hænder” til arbejdet. Efter en times tid faldt han udmattet i søvn, forklarer hun videre.

Kvinden fik lov til at skifte plads, så hun ikke sad ved siden af onanisten de resterende to timer.

Manden er nu blevet sigtet i sagen. Han har forklaret politiet, at han ikke synes, han gik over stregen, og at han troede, at kvinden var okay med, at han onanerede.

Manden er nu blevet bandlyst fra at flyve med Southwest Airlines resten af sit liv.

Sponsoreret indhold