Krimi19. september 2021

Mand stukket ned i eget hjem er i stabil tilstand

En 31-årig mand blev bragt til behandling på sygehuset efter et knivstikkeri i Nørresundby søndag morgen
https://imgix.seoghoer.dk/politi_3.jpg
 Foto: Politi.dk

En mand på 31 år er søndag uden for livsfare. Tidligere på dagen var meldingen, at hans tilstand var kritisk, efter at han blev stukket med en kniv i sit hjem i Nørresundby kort før klokken 07.29.

Det oplyser Nordjyllands Politi på Twitter.

Den formodede gerningsmand er anholdt. Det skete, cirka ti minutter efter at der var blevet slået alarm til politiet, oplyser vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi Anders Uhrskov.

Han forklarer, at politiet hurtigt kom på sporet af manden takket være vidner.

- Vi træffer nogle mennesker udenfor, da vi når frem til adressen for anmeldelsen. Her får vi oplysninger, der peger i hans retning, siger Anders Uhrskov.

Manden, der blev ramt af knivstik, blev hurtigt bragt til sygehuset for at få behandling. Han er søndag eftermiddag indlagt på Aalborg Universitetshospital.

Han slog ikke selv alarm om overfaldet.

Politiet kan søndag ikke oplyse, hvorvidt eller hvilken relation der er mellem mændene.

Dog er det oplyst, at der er tale om to mænd på henholdsvis 31 år og 28 år.

Den 28-årige blev søndag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aalborg. Her blev han ifølge TV2 Nord præsenteret for en sigtelse om grov vold. Manden nægtede sig skyldig, men blev varetægtsfængslet af dommeren.

Knivstikkeriet skete i den ramte mands hjem på Vesterbrogade i Nørresundby. Den mistænkte gerningsmand blev anholdt på Østerbro i Aalborg klokken 07.40.

I forbindelse med efterforskningen har et stort område omkring Vesterbrogade i Nørresundby været afspærret.

Sponsoreret indhold