Krimi12. juli 2023

Mand slyngede kat ud over klippe i frygteligt klip: Nu har politiet nyt

I første omgang bekendtgjorde politiet i Lancashire, at der ”ikke var begået nogen forbrydelse”, da en ung mand kastede en kat ud over en klippe. Nu er de vendt på en tallerken
Videoen på Twitter har fået mange til at rase
Videoen på Twitter har fået mange til at rase
 Foto: Twitter

Politiet i den britiske by Lancashire er skredet til anholdelse i en dyremishandlingssag, som har tiltrukket sig stor opmærksomhed på de sociale medier.

I et kort videoklip ses en ung fyr stående på en klippe med en sort og hvid kat i hænderne. Herefter slynger han den sagesløse kat ud over afgrunden.

Det lader ikke til, at dyret bevæger sig, før det bliver smidt ud i vandet.

Videomaterialet, som tilsyneladende er filmet i området omkring Carnforth, fik i første omgang politiets opmærksomhed, da det under stor forargelse blev delt på internettet gennem medier som Napchat, Facebook og Twitter.

En 18-årig mand er blevet anholdt, skriver ITV nu.

Til at starte med lød politiets konklusion i sagen ellers, at man ikke betragtede handlingerne som kriminelle, men siden har piben fået en anden lyd, kan man nu læse i flere britiske medier.

Deres oprindelige udmelding på baggrund af den frygtelige og voldsomme video lød, at mishandlingen af katten fandt sted for et stykke tid siden.

Og at den ”allerede var død på tidspunktet for hændelsen”.

I et opslag på de sociale medier skrev de, at der på baggrund af dette ikke umiddelbart var begået en strafbar handling.

I et helt nyt opslag står der nu i stedet angående klippet med katten:

– Vi kan bekræfte, at vi har gennemgået optagelserne og foretaget yderligere undersøgelser, og derfor ønsker vi at tale med manden i forbindelse med mistanke om dyremishandling, skriver de.

Klippet er kun 14 sekunder langt, og har fået rigtig mange mennesker til tasterne.

Også politiet kalder klippet for ”usmageligt og åbenlyst chokerende”.

Sponsoreret indhold