Krimi22. april 2024 (opd. 22. april 2024)

Mand sigtet for at dræbe sin ven med kniv

En 33-årig mand er sigtet for at have knivdræbt sin kammerat. Han ventes fremstillet i grundlovsforhør mandag

En 33-årig mand, der er sigtet for at have slået en 36-årig mand ihjel i Frederikshavn, kendte den forurettede på forhånd. De var venner.

Det fortæller politikommissær Carsten Straszek fra Nordjyllands Politi.

- Alt tyder på, at de har været venner i mange år, siger han.

Han forventer, at den 33-årige fremstilles i et grundlovsforhør mandag eftermiddag, hvor en anklager vil kræve ham varetægtsfængslet i sagen. Det vil formentlig ske i Retten i Hjørring.

Det fremgår inden da ikke, hvordan den 33-årige forholder sig til drabssigtelsen.

Politiet fik anmeldelsen om dødsfaldet natten til mandag - klokken 00.24 - og her rykkede det ud til en lejlighed på Buhlsvej i Frederikshavn.

På stedet finder patruljen en mand, der er hårdt såret. Han er ramt af et enkelt knivstik i brystet, og selv om der bliver ydet førstehjælp af ambulancereddere, lykkes det ikke at redde hans liv.

Den nu sigtede mand blev anholdt på adressen, og han har ifølge politikommissæren efterfølgende udtalt sig til politiet om sagen.

Hvad han har sagt, vil politikommissæren mandag formiddag ikke komme ind på. Carsten Straszek kan ikke oplyse, hvad motivet til drabet skulle have været.

Der er ifølge politiet intet, der tyder på, at drabet skulle have noget med bander eller et opgør i et kriminelt miljø at gøre.

Den 36-åriges pårørende er blevet underrettet om dødsfaldet.

Sponsoreret indhold