Krimi18. april 2024

Mand fundet død under mistænkelige omstændigheder

Politiet vurderer, at manden har været udsat for en kriminel handling
Manden blev fundet død på en adresse i Lystrup
Manden blev fundet død på en adresse i Lystrup
 Foto: presse-fotos.dk

En 53-årig mand blev onsdag aften fundet livløs på en adresse i Lystrup nord for Aarhus.

Han blev erklæret død på stedet.

Dødsfaldet har siden været omgærdet af stor mystik, og Østjyllands Politi fastslår nu, at omstændighederne omkring dødsfaldet virker mistænkelige.

”Da vi ankom til stedet og foretog de indledende undersøgelser omkring dødsfaldet, var der forhold, der virkede mistænkelige. Derfor besluttede vi at afspærre området omkring boligen, mens vi gik i gang med nogle grundige undersøgelser på stedet, og der blev talt med vidner og naboer for at få undersøgt sagen nærmere,” siger vicepolitiinspektør ved Østjyllands Politi Flemming Nørgaard.

Politiet vurderer, at manden har været udsat for en kriminel handling. Den endelige dødsårsag er dog endnu ikke fastlagt. Og der ventes fortsat svar på de retsmedicinske undersøgelser.

”Vi forventer, at vi i løbet af dagen i dag, torsdag, bliver klogere på dødsårsagen. Vi har arbejdet intensivt med sagen i løbet af hele eftermiddagen og aftenen onsdag, men der er ikke umiddelbart noget, der indikerer, at den 53-årige har været udsat for et kriminelt forhold,” siger Flemming Nørgaard.

Politiet har talt med naboer og vidner i området.

De pårørende er underrettet.

Sponsoreret indhold