Krimi30. april 2024

Mand fundet død i udbrændt skurvogn: Blev dræbt med knivstik

En mand blev i weekenden fundet død i en udbrændt skurvogn - politiets undersøgelser tyder på, at han blev slået ihjel af flere knivstik inden branden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Politiet har identificeret den mand, som søndag aften blev fundet død i en udbrændt skurvogn. Der er tale om en 67-årig mand, som boede i skurvognen - alt tyder på, at han er blevet slået ihjel.
 Video: Presse-fotos

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til patrick@sh.dk

Københavns Politi rykkede søndag aften ud til en udbrændt skurvogn på Frieslandsvej i Dragør, hvor de fandt en død mand.

I går lød meldingen, at manden skulle obduceres - og det viser sig nu, at manden med alt sandsynlighed blev slået ihjel af flere knivstik inden den altødelæggende brand.

Det skriver politikredsen i en pressemeddelelse.

Udover den mulige drabsårsag har politiet nu også endeligt identificeret den afdøde.

Det viser sig, at der er tale om en 67-årig mand, som boede i skurvognen. Politiet mener, at der efter alt at dømme er tale om et overlagt knivdrab.

- Der var fra begyndelsen tegn på, at vi kunne stå med en drabssag, og vi har iværksat en række efterforskningsskridt og tekniske undersøgelser på stedet. Den efterforskning fortsætter naturligvis, siger vicepolitiinspektør Brian Belling.

Politiet fik anmeldelsen om den brændende skurvogn søndag omkring klokken 22.20 - i forbindelse med det efterfølgende slukningsarbejde blev det konstateret, at der befandt sig en afdød mand i vognen.

Obduktionen har efterfølgende vist, at den 67-årige blev slået ihjel af flere knivstik, hvorfor sagen nu efterforskes som en drabssag.

Københavns Politi efterlyser vidner, som kan have information til sagen, eller som eventuelt har befundet sig i området omkring Frieslandsvej søndag aften.

Sponsoreret indhold