Krimi2. juli 2020

Mand følte skyld efter at have deltaget i havefest: Dagen efter døde han

Den 51-årige Thomas Macias skrev på sin Facebook-profil, at han var ked af, han havde slækket på corona-forholdsreglerne. Dagen efter døde han
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/thomas_macias.jpg
 Foto: Privat/Facebook

Det er efterhånden ved at være rigtig mange måneder, at mennesker over hele verden har måtte holde sig hjemme og med minimum kontakt til andre mennesker.

Det har for mange mennesker betydet en højere grad af ensomhed, og særligt dét var ved at blive for meget for den 51-årige Thomas Macias fra Californien i USA.

Han savnede sin familie og venner.

Derfor valgte han for få uger siden - efter at have overholdt alle regler om social distancering i en lang periode - at deltage i en større havefest med grillhygge.

Kort tid efter testede han dog positiv for coronavirus, og det fik ham til tasterne på Facebook, hvor han udtrykte skam over at have slækket på forholdsreglerne.

- Jeg fuckede op og tog ud for et par uger siden, og nu er jeg blevet smittet med corona. På grund af min dumhed har jeg sat min mors og mine søskendes helbred i fare. Det har været en virkelig smertefuld oplevelse, skrev han og fortsatte:

- Det er ingen joke. Hvis du er nødt til at have en maske på og udøve social distancering. Lad være med at være en fucking idiot som mig. Forhåbentlig vil jeg med Guds vilje overleve det her, sluttede han opslaget.

Bare én dag efter sit rørende opslag på det sociale medie døde han.

Det skriver NBC News.

Den 51-årige californiske mand led i forvejen af diabetes, hvilket er én af de kroniske sygdomme, der angiveligt forværrer risikoen for svær smitte med corona.

Thomas’ svoger, Gustavo Lopez fortalte efterfølgende til CNN, at Thomas Macias havde været god til at takke nej til begivenheder for at være ekstra forsigtig, men at han savnede sin familie.

- Uanset hvor han gik hen, så blev han gode venner med folk. Han savnede sine venner og sin familie. Så da de begyndte at lempe på nogle af restriktionerne, så følte han sig mere fri, men det betød så også desværre, at han valgte at tage til havefest, lyder det fra den rørte svoger.

12 andre smittet

Det var dog ikke kun Thomas, der blev ramt af den dødelige virus til festen. Omkring 12 andre blev også testet positiv for corona efterfølgende.

Ifølge Gustavo Lopez var Macias den type person, der ønskede at gøre alt for alle, hvorfor det heller ikke kom bag på ham, at han lavede opslaget på Facebook, da han ønskede at få andre til at forstå, hvor seriøst virussen skal tages.

I skrivende stund er der 239.159 smittede med coronavirus i Californien, mens 6.168 er meldt døde.

Sponsoreret indhold