Krimi21. januar 2020

Mand fanget i utroskab: Kyssede med elskerinde på kamera

Det lignede, at fodboldfanen fik sig noget af et chok, da hans kys med kvinden ved at side blev vist på storskærm. Nu fortæller han historien bag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/utro_2.jpg
 Foto: Twitter

Det er med utroskab som med døden: Der findes ingen blide overgange.

Det måtte en fodboldfan sande, da han blev fanget på en storskærm under fodboldkampen i et meget kompromiterende øjeblik.

Altså taget i betragtning, at manden havde partner og en familie derhjemme.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/utro_1.jpg

(Foto: Twitter)

På en storskærm på fodboldstadionet bliver Deyvi Andrade nemlig fanget i et kærligt øjeblik, da han sidder og kysser med en kvinde.

Men da manden selv opdager det, bliver han ligbleg og skynder sig med at fjerne sin arm og læber fra kvinden.

Så rykker han sig frem og skjuler kvindens hånd, der solidt er placeret på hans lår. Det er ikke til at tage fejl af, at han tydeligvis er blevet taget på fersk gerning.

Siden mandag har teorierne svirret, for hvorfor reagerede manden dog på den måde? Nu har manden selv valgt at fortælle sandheden, om øjeblikket der er gået viralt.

Det har han gjort på både Facebook og Instagram. Her indrømmer han, at grunden til den voldsomme reaktion skyldes, at han til fodboldkampen var sin partner utro.

Opslaget, der er skrevet på spansk, er blevet oversat af det britske medie Metro.

"Hvis det havde været en kvinde, der havde gjort det her, hvad ville i så gøre? Adskillige videoer af kvinder, der er utro, har længe cirkuleret, men dem er der ikke blevet lavet sjov med på samme måde som med mig. Jeg håber, at i aldrig kommer til at stå i samme situation som mig," skrev han på de sociale medier.

"Jeg forsvarer min ære og stolthed som en mand lige til det aller sidste. Vi laver alle fejl, og fortryder alle sammen. En stor tak til dem, som har inviteret mig med i kirke, og hvis jeg tager med, så er det for at hele min familie".

Efterfølgende bekræfter han, at videoen har ødelagt hans forhold.

"I har allerede ødelagt mit forhold, hvad vil i mere have?", tilføjede Deyvi Andrade.

Det er uvist, om parret var gift.

Men han brugte også det lange opslag til at adressere sin partner, som han altså var utro med offentligt.

"Jeg vil gerne tilbage til dig og have disse øjeblikke ved din side. Jeg er meget ked af det, og det er derfor, jeg skriver offentligt om det her pjat. Jeg vil gerne bede dig om at tilgive mig. Jeg er så forvirret, men jeg vil så gerne være sammen med dig".

"Man kan se det øjeblik, hvor hans hjerte går itu", skriver en person på Twitter.

"Det ville have gået meeeeeeeget bedre, hvis han bare havde fortsat. 1) Mindre chance for, at konen så det, for så var det ikke gået viralt. 2) Så havde han ikke gjort elskerinden sur. Hans reaktion ødelægger det med begge kvinder".

Klippet er virkelig gået verden rundt, og er endda også blevet vist i Good Morning Britain og gået viralt på de sociale medier.

Sponsoreret indhold