Krimi22. januar 2024 (opd. 22. januar 2024)

Mand erkender tredobbelt drab

En pakistansk mand har meldt sig selv til politiet i en sag om et tredobbelt drab

To ældre kvinders internetdating har tilsyneladende udviklet sig til en sag om en stor gæld og et tredobbelt drab i landsbyen Morata de Tajuna, sydøst for Spaniens hovedstad, Madrid.

Her blev de to kvinder, som begge er i 70'erne, torsdag fundet dræbt sammen med deres bror i de tre søskendes fælles hjem.

Siden er en pakistansk mand blevet anholdt og sigtet for drabene.

Det oplyser spansk politi i en udtalelse mandag.

Den pakistanske mand, som er 43 år, meldte sig selv til politiet søndag aften. Her erkendte han at have dræbt de tre ældre mennesker.

Politiet oplyser, at det efterforsker dødsfaldene som drab begået på baggrund af en formodet gæld.

Ifølge borgmesteren i Morata de Tajuna har den sigtede mand tidligere gennem flere måneder lejet et værelse hos de tre søskende.

I sin tid som lejer lånte han angiveligt søstrene mindst 50.000 euro - svarende til 373.000 kroner. Penge, som han aldrig har fået tilbage.

Pengene sendte søstrene ifølge spanske medier til en mand, som de havde mødt på en datingside.

De to ældre kvinder havde forinden fået kontakt til to amerikanske soldater, der kendte hinanden, og havde hver især indledt det, de troede var et langdistanceforhold.

Da de fik besked om, at den ene soldat var død, overtalte den tilbageværende mand søstrene til at sende penge, så arven fra den omkomne soldat kunne overføres til den af søstrene, som stod tilbage uden kæreste.

Ifølge spanske medier lånte kvinderne penge fra deres naboer foruden den pakistanske lejer. Naboerne har fortalt om sagen - og om søstrenes kærlighedsaffærer - til den spanske tv-station TVE.

Angiveligt var søstrene blevet stillet syv millioner euro - 52 millioner kroner - i udsigt i form af arv fra den angiveligt afdøde soldat.

Oplysningerne om selve kærlighedssvindlen er ikke bekræftet af politiet.

Sponsoreret indhold