Krimi8. april 2021

Mand dømt otte års fængsel for voldtægter og vold mod familien

Den 52-årige mand ankede sagen på stedet. Han mener, han skal frifindes, og at han aldrig har rørt sine døtre seksuelt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fqjctntxiacqihr.jpg
 Privat

En 52-årig mand fra Vendsyssel er blevet dømt skyldig i en længere række forhold, der strækker sig tilbage til 1992 indtil år 2013.

Han har voldtaget, udført grov vold og andre seksuelle overgreb mod sine egne døtre og daværende kone, lyder det en enig domsmandsret.

Han er blevet idømt otte år i fængsel og en udvisning af Danmark med indrejseforbud for bestanddigt. Det skriver TV 2 Nord og Retten i Hjørring.

Han er også dømt skyldig i blufærdighedskrænkelse, vidnetrussel og mishandling gennem en periode på 18 år af sin samlever og mor til tre af døtrene.

Han har også fået forbud mod at få besøg af personer under 18 år og betale sine fire døtre erstatninger på henholdsvis 100.000, 80.000, 30.000 og 30.000 kroner samt den tidligere kone 10.000 kroner.

Den 52-årige erkender sig skyldig i volden mod sin samlever i et mindre omfang, men ellers nægter han sig skyldig. Han har forklaret, at han aldrig har rørt sine døtre seksuelt.

Ifølge TV 2 Nord har vold og druk nærmest været hverdag i hjemmet, og moderen til børnene har været på krisecenter. Familien skulle også være stukket af, da kommunen havde varslet, at børnene skulle fjernes.

Sagen er anket til landsretten til frifindelse. Den 52-årige mand vil være varetægtsfængslet indtil da.

Der er fortsat navneforbud i sagen.

Sponsoreret indhold