Krimi30. januar 2024

Mand blottede sig for to kvinder: – Kiggede hende i øjnene, mens han onanerede

Midtjyllands Politi efterlyser nu en blotter, der mandag udsatte en 16-årig pige og en 30-årig kvinde for blufærdighedskrænkelse
Midt- og Vestjyllands Politi efterforsker flere sager om en mand, der har blottet sig for flere kvinder. De seneste dage er det både gået ud over en 30-årig og en 16-årig kvinde.
Midt- og Vestjyllands Politi efterforsker flere sager om en mand, der har blottet sig for flere kvinder. De seneste dage er det både gået ud over en 30-årig og en 16-årig kvinde.
 Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Natten til mandag og igen mandag morgen har formentlig den samme formodede gerningsmand blottet sig for to kvinder i Ikast.

Ved midnatstid søndag opdagede en 30-årig kvinde, at der stod en mand på et grønt område ude foran hendes vindue i Frisenborgparken i Ikast.

Mandag morgen klokken 9.25 var den så gal igen, da en kun 16-årig pige blev udsat for blufærdighedskrænkelse, da hun var alene hjemme - og ringede derfor efterfølgende til politiet.

Det skriver TV Midtvest.

De ubehagelige oplevelser er nu under efterforskning af politiet, der i den seneste tid har oplevet flere lignende episoder, hvor den samme gerningsmand menes at stå bag.

Manden er tilsyneladende ikke bange for at stå ansigt til ansigt med sine ofre.

- Han står og kigger hende direkte ind i øjnene, mens han onanerer, fortæller Stephan Weber til lokalmediet om den 30-årige kvindes oplevelse natten til mandag.

Den 16-årige pige oplevede ligeledes at gerningsmanden stod inde i et buskads, mens han masturberede mod hendes lejlighed.

Stephan Weber fortæller samtidig, at der har været flere lignende episoder om blufærdighedskrænkelser i Ikast de seneste måneder.

Politiet arbejder ud fra en formodning om, at der er tale om samme gerningsmand, fordi anmeldelserne minder meget om hinanden.

Midt- og Vestjyllands Politi efterforsker nu sagen og opfordrer alle, der kan have oplysninger i sagen til at tage kontakt til politiet.

Manden beskrives henholdsvis som en mand imellem 20 og 40 år gammel, har kort mørkt hår og skægstubbe.

Den 30-årige kvinde beskriver manden som 170 centimeter høj og spinkel af bygning.

Politiet kan kontaktes med oplysninger i sagen på telefon 114.

Sponsoreret indhold