Krimi5. maj 2024 (opd. 5. maj 2024)

Mand anholdt: Sneg sig ind på 11-årigs værelse

Den anholdte er tidligere dømt for i mange tilfælde at have trængt ind i private hjem. En anklager vil senere søndag bede en dommer om at varetægtsfængsle ham

En ung mand er søndag morgen blevet anholdt af politiet for at have krænket et barns blufærdighed i Roskilde.

Barnet er en pige på 11 år. Hun vågnede ved, at han havde sneget sig ind i hendes værelse, oplyser politiet.

Anholdelsen skete ved halv syv-tiden, godt tre kvarter efter anmeldelsen fra pigens familie.

Manden, der er først i 20'erne, er tidligere dømt for i mange tilfælde at have trængt ind i private hjem og have forsøgt at krænke piger, bekræfter politiet.

I december sidste år blev han således af Retten i Roskilde idømt ubetinget fængsel i et år og seks måneder for blufærdighedskrænkelser og for krænkelse af husfreden.

Det kom under sagen frem, at han tilsyneladende havde en særlig interesse for at beføle pigernes fødder. For eksempel blev der på hans telefon fundet en del fotos med fødder.

I retten talte manden med så lav stemme, at han var svær at høre. Han fortalte, at han gik ind i folks hjem for at stjæle alkohol. Og han afviste, at der var noget seksuelt motiv.

Søndag vil en anklager bede en dommer om at varetægtsfængsle ham, oplyser vagtchefen søndag formiddag.

At blive fremstillet i grundlovsforhør har han prøvet før. I oktober 2022 forsøgte Midt- og Vestsjællands Politi at få manden varetægtsfængslet, men retten fandt ikke dengang, at grundlaget i orden.

Tonen var anderledes i maj sidste år. Her var han blevet tiltalt for over 30 tilfælde, og efter anklageskriftets udfærdigelse blev manden sigtet for endnu et tilfælde. Derefter skred dommeren til varetægtsfængsling.

Sponsoreret indhold