Krimi10. november 2023

Mand anholdt for parteringsdrab på hustru: Svigerforældrene er også forsvundet

En sand familietragedie udspiller sig lige nu i Los Angeles, hvor en kvinde er fundet dræbt og parteret mens hendes forældre også er savnet – manden er anholdt for drabet Grho/Backgrid/Ritzau Scanpix
Den formodede dræbte kvinde boede herinde med sin mand og sine svigerforældre. Manden er nu anholdt og sigtet for at have dræbt sin kone – samtidig er hans svigerforældre meldt savnet. Politiet frygter det værste.
Den formodede dræbte kvinde boede i huset på billedet med sin mand og sine forældre. Manden er nu anholdt og sigtet for at have dræbt sin kone – samtidig er forældrene meldt savnet. Politiet frygter det værste.
 Foto: Ritzau Scanpix

Onsdag gjorde en hjemløs mand et grufuldt fund, da han skraldede efter mad i en container.

Midt imellem alt affaldet stødte han nemlig på en sort og ildelugtende pose, som skulle vise sig at indeholde torsoen af et kvindelig.

Politiets efterforskning pegede dem hurtigt i retning af et hus godt otte kilometer væk fra gerningsstedet – her anholdte de Samuel Haskell, som nu er mistænkt for at have dræbt og parteret sin kone, Mei Haskell.

Ordensmagten fandt samtidig beviser i huset for en forbrydelse – inklusiv blod i hjemmet.

For at gøre sagen endnu mere skrækkelig, så eftersøger politiet lige nu også Mei Haskells forældre – de boede sammen med ægteparret. Parret har desuden også tre børn, men de blev alle fundet i skole onsdag formiddag. De er nu overdraget til de sociale myndigheder.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-11-10/mei-haskell.jpg
Politiet mener, at det er liget af Mei Haskell, som er blevet fundet i containeren downtown Los Angeles. Hendes mand er nu anholdt og sigtet for drab på sin kone.
 Foto: Privat

Det skriver flere internationale medier, heriblandt Daily Mail.

Den forfærdelige sag udspiller sig i disse dage i nabolaget Tarzana i millionbyen Los Angeles, USA.

Her er politiet i gang med en intensiv efterforskning efter fundet af den dræbte kvinde, som de formoder er liget af Mei Haskell – det er dog endnu ikke blevet bekræftet, da det ifølge myndighederne tager længere tid at identificere et parteret lig.

Samuel Haskell blev anholdt onsdag formiddag og sigtet for drab – han er for nuværende fængslet med en kaution på 2 millioner dollars.

Selv om ægtemanden for nuværende kun er sigtet for et drab, mistænkes han også for at have noget at gøre sine svigerforældres forsvinden – de har været væk siden anholdelsen af Samuel Haskell og har ikke givet lyd fra sig.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-11-10/yanxiang-wang.jpg
Politiet efterlyser 64-årige YanXiang Wang. Hun er mor til den kvinde, som formodes dræbt.
 Foto: Privat
https://imgix.seoghoer.dk/2023-11-10/gaoshan-li.jpg
Politiet efterlyser samtidig 72-årige Gaoshan Li, som er far til den kvinde, som formodes dræbt i den forfærdelige sag.
 Foto: Privat

Politiet fik i første omgang mistanke om, at der var sket noget forfærdeligt, da de fik en anmeldelse om, at vidner havde set ligdele i en pose udenfor et hjem i Tarzana.

Men ved politiets ankomst var posen væk og senere på dagen fandt den hjemløse mand torsoen i containeren.

Politiet er nu i gang med en massiv efterforskning, og de henstiller offentligheden til at holde et vågent øje med de to savnede svigerforældre.

Sponsoreret indhold