Krimi20. december 2023

Mand anholdt efter frieri: Styrtede kæresten i døden ved et uheld – eller blev hun myrdet?

En mand er blevet anholdt og mistænkes for mord, efter at hans kæreste styrtede i døden – kort efter at han tilsyneladende havde friet til hende
Politiet mener ikke, at der var tale om et ulykkeligt uheld, da en 39-årig kvinde styrtede 30 meter ned af en klippeskrænt i Tyrkiet.
Politiet mener ikke, at der var tale om et ulykkeligt uheld, da en 39-årig kvinde styrtede 30 meter ned af en klippeskrænt i Tyrkiet.
 Foto: Privat

En frygtelig ulykke? Eller en forsmået kæreste, der så rødt?

Det er spørgsmålene i en forfærdelig sag, hvor en ung kvinde tidligere på året styrtede i døden.

For hvorfor mistede Yesim Demir livet?

I dag er politiet ganske sikre. De mener nemlig, at der ikke var tale om et ulykkeligt uheld, da den 39-årige kvinde styrtede 30 meter ned af en klippeskrænt i Tyrkiet 6. juli.

I stedet mener efterforskerne, at kun én person er ansvarlig for hendes død: Hendes egen kæreste.

Politiet mener sågar, at Yesim Demirblev skubbet i døden af sin kæreste, kort efter at hun havde takket nej til hans frieri.

Det skriver det amerikanske medie New York Post.

Kæresten Nizamettin Gursu fastholder dog, at det hele var en forfærdelig ulykke, der altså indtraf blot minutter efter, at han havde været på knæ.

Her var han ifølge sin egen forklaring gået tilbage til parrets bil for at hente mad og drikke, da han hørte et højt skrig fra klippekanten.

Det var – fortæller Nizamettin Gursu – hans kæreste, der netop var styrtet ned ad klippeskrænten.

Indledningsvis overlevede Yesim Demirblev det voldsomme styrt. Hun døde dog senere på hospitalet.

Under efterforskningen gjorde politiet flere fund, der ikke stemte overens med kærestens forklaring. De fandt blandt andet forlovelsesringen i hans lomme. Ringen lå stadig i smykkeæsken.

Desuden opdagede politiet hurtigt, at flere glas og en bærbar højttaler var smadret tæt ved bilen. Alt tydede altså på, at der havde været et sammenstød mellem parret den skæbnesvangre dag.

Dertil kunne Yesim Demirblevs familie fortælle, at hun havde planer om at forlade sin kæreste, og at intet derfor tydede på, at hun ville acceptere et eventuelt frieri.

Sidst kunne familien tilføje, at den 39-årige kvinde aldrig kunne finde på at nærme sig en klippekant.

Alle disse beviser har altså nu fået politiet til at anholde Nizamettin Gursu. Politiet mener, at han skubbede sin kæreste i døden - formentlig efter at hun havde afvist hans frieri.

Nizamettin Gursu blev anholdt i Tyrkiet og fastholder fortsat, at han er uskyldig.

Sponsoreret indhold