Krimi16. september 2022

Mand anholdt: Amputerede sit BEN for øjnene af sin 5-årige datter

En mand er anholdt og sigtet, efter han savede sit eget ben af – for øjnene af sin blot femårige datter
Shannon og Sandy er begge anholdt, efter Shannon savede sit ben af for øjnene af parrets 5-årige datter.
Shannon og Sandy er begge anholdt, efter Shannon savede sit ben af for øjnene af parrets 5-årige datter.
 Foto: Boone County Sheriffs Office

I begyndelsen af august blev politiet i Boone County, Arkansas kaldt ud til en grum sag: Forbipasserende havde fundet en nøgen mand ude for et hus. Manden manglede sit ene ben, som tilsyneladende var blevet skåret af kort forinden.

Nu er der så dukket flere gruopvækkende oplysninger op i sagen. For nu viser det sig, at manden selv havde skåret sit ene ben af. Endda foran sin blot femårige datter.

Det skriver People.

Manden, der er identificeret som 48-årige Shannon Cox, blev fløjet til et nærliggende hospital. Han er nu sigtet for at bringe sit eget liv i fare samt for at have forsøgt at skade sit barn ved at lade hende overvære grusomhederne.

Shannon Cox havde brugt en såkaldt geringssav til at save sit eget ben af.

Hans hustru, 30-årige Sandy, var ikke hjemme, da manden skar sit ben af. Hun kunne dog fortælle, at hendes psykisk uligevægtige mande længe havde “opført sig mærkelig” og “aldrig ville røre hende”. Den pågældende dag, 2. august, eskalerede situationen i parrets hjem i Boone County, Arkansas.

– Sandy sagde, at han fortalte, at han var Jesus, og at hun skulle makke ret. Sandy fortalte, at han blev voldelig overfor hende. Han fortalte Sandy, at han ville vride hendes hoved af, og hans verbale trusler fortsatte.

Derfor forlod Sandy hjemmet omkring klokken 20:15, fordi hun “var bange for, at Shannon ville dræbe hende”. Hun søgte tilflugt hos en ven, men efterlod altså sin 5-årige datter hjemme hos manden.

Sandy frygtede kun for sit eget liv og har over for politiet fastholdt, at hun ikke frygtede for sin 5-årige datters sikkerhed.

Den 5-årige datter er blevet afhørt i sagen. Hun har bekræftet, at hun overværede øjeblikket, hvor hendes far savede sit eget ben af. Politiet oplyser, at den 5-årige pige er i chok og har brug for professionel behandling i kølvandet på den traumatiserende oplevelse.

Moderen, 30-årige Sandy, er også blevet anholdt i sagen.

Sponsoreret indhold