Krimi 16. marts 2020

Mads Mensah smittet med corona

Den danske håndboldspiller Mads Mensah er smittet med corona-virus
Foto: Dan Mariegaard

Det skriver hans håndboldklub Ruhin-Neckar Löwen på sin hjemmeside. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den danske håndboldstjerne fik i sidste uge influenza-lignende symptomer og blev derfor hurtigt efter testet for corona-virus. 

Mads Mensah fik symptomer fredag og blev testet samme sag, fordi klublægen ifølge landsholdsspilleren fik lokket en medarbejder i den tyske sundhedsstyrrelse til at teste ham. 

Den test er så nu kommet tilbage positiv. Og derfor kan Mensah-musen se frem til to uger i karantæne uden håndbold i sit hjem med sin familie. 

Ifølge pressemeddelelsen er 28-årige Mads Mensah dog allerede i bedring og "føler sig fuldstændig modstandsdygtig". 

Klubben har indtil videre indstillet træningen og ifølge klubbens direktør, Jeniffer Kettermann, følger de situationen nøje.

”Vi er i konstant kontakt med vores holdlæge, sundhedsafdelingen og myndighederne, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at bremse virussen. Vi er opmærksomme på vores forpligtelse og ansvar i denne kritiske situation. Vores spilleres og medarbejderes sundhed er vores højeste prioritet, ”siger direktøren ifølge pressemeddelelsen.

Ifølge Ekstra Bladet fortalte Mads Mensah i et opslag på Instagram og smitten. Det opslag er senere blevet slettet. 

- Jeg er ikke interesseret i hverken at tale corona op eller ned. Det, jeg vil frem til, er, at jeg anso det for ret usandsynligt, at jeg skulle have det, skrev håndboldspilleren iføgle Ekstra Bladet på sin Instagram-profil. 

- Bevæger mig ikke i den største kreds af mennesker til daglitg, og så vidt jeg ved, har ingen af mine holdkammerater eller jeg selv haft kontakt med nogle af "de røde zoner". 

Mandag formiddag er der ifølge myndighederne 898 registrerede smittet med corona-virus. 

Opdateres... 

Sponsoreret indhold