Krimi4. maj 2020

Maddies forældre i hjerteskærende brev: ”Det er nu 13 år siden, vi sidst var sammen”

I går var er 13 år siden, at britiske Madeleine McCann på mystisk vis forsvandt fra et ferieresort i Portugal 3. maj 2007
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.07334768.jpg
 Foto: All Over

Og i den anledning har forældrene, Kate og Gerry McCann, skrevet et brev, som de har udgivet på hjemmesiden findmadeleine.com.

Forældrene skriver, at der nu er gået 13 år, siden de sidst var sammen med deres elskede datter.

”Hendes 17-års fødselsdag er om et par uger… Det er uudholdeligt smertefuldt og minder os om, hvad vi mangler og fortsæt kommer til at mangle som familie”.

Den fireårige pige lå og sov på familiens hotelværelse med sine yngre søskende, mens hendes forældre spiste på en restaurant i ferieresortet.

Men klokken 22, da børnenes mor ville tjekke op til dem, var Maddie forsvundet.

Forældrene tager i brevet udgangspunkt i coronakrisen, og hvordan den nuværende situation har påvirket familiens tanker om Maddie.

”Det har fået os til at tænke mere på Madeleine, fordi hun ville have delt den her periode med særligt meget tæthed mede os”.

Familien afslutter brevet med at skrive, at de er taknemmelige for, at efterforskningen i sagen fortsat er åben og vil fortsætte med at være åben.

”Tak til alle dem, der stadig tilbyder deres støtte og ønsker det bedste for Madeleine og os som familie. Jeres solidaritet giver os støtte. Tak”, skriver familien og beder samtidig til at anstrengelser kommer til at bære frugt.

Sponsoreret indhold