Loyal hundehvalp tilbagelægger 200 km for at finde ejer, der efterlod ham

Maru tilbagelagde over 200 kilometer i håbet om at blive genforenet med sin ejer.

Maru tilbagelagde over 200 kilometer i håbet om at blive genforenet med sin ejer.

(Foto: Privat)

En loyal hundehvalp tilbagelagde over 200 kilometer gennem et uvejsomt og farligt terræn i håb om at blive genforenet med den ejer, der på kynisk vis havde efterladt hende.

Det skriver Daily Mail.

Den et år gamle hunhund, af racen bullmastiff, blev efterladt af sin ejer, der påstod, at han var allergisk overfor hunden. Herefter blev lille Maru sat på et tog tilbage til den kennel i Rusland, hvor hun var blevet født.

Men på uforklarlig vis lykkedes det Maru at slippe ud af toget, der var på vej vestpå mod Novosibirien.

Artiklen fortsætter under billedet...

Maru tilbagelagde over 200 kilometer i håbet om at blive genforenet med sin ejer.

Maru tilbagelagde over 200 kilometer i håb om at vende hjem til sin tidligere ejer. Foto: Privat

Da toget nåede en afsidesliggende station ved Achinsk, lykkedes det således hunden at åbne en dør til det lastrum, hvor hun var blevet placeret. Herefter satte Maru kurs mod sit hjem.

Det lykkedes hunden at tilbagelægge over 200 kilometer gennem et uvejsomt og farligt terræn fyldt med vilde bjørne og ulve.

Efter to en halv dag på farten blev den udmattede og hårdt prøvede hundehvalp fundet ved et industriområde ikke langt fra sit oprindelige hjem.

Den kom straks til dyrlægen, hvor den kom under kærlig og kyndig pleje. Særligt dens poter og muskler var ødelagte efter den lange tur.

Artiklen fortsætter under billedet...

Det var denne lange strækning, som hunden tilbagelagde. Foto: Siberian Times

Ejeren ville dog stadig ikke have noget med Maru at gøre, og den er derfor nu tilbage hos den kennel, hvor den i sin tid blev født.

Ejeren af kennelen Alla Morozova fortæller ifølge Daily Mail, at hun ikke er i tvivl om, at hunden bevidst forsøgte at nå sit hjem, da den begav sig ud på den lange travetur:

- Hunde er meget tæt forbundet med mennesker. Den løb ikke mod Novosibirien, hun ønskede at vende tilbage til dér, hvor hun boede, siger kennelejeren.

Det er endnu uvist, hvad der nu skal ske med den ulykkelige hund.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close