Krimi6. juli 2023

London i chok over frygtelig ulykke: Fejrede sidste skoledag, da bilen bragede ind gennem rækværket

En otteårig elev har mistet livet, mens i alt ti personer er kørt på hospitalet efter den tragiske ulykke, hvor en Land Rover kørte ind i en engelsk pigeskole
På Twitter kan man se billeder af skolens område oppe fra. Her fornemmer man bilens rute. 
På Twitter kan man se billeder af skolens område oppe fra. Her fornemmer man bilens rute.
 Foto: Twitter, Insider News

Det skulle have været en hyggelig og festlig dag, og skoleaktiviteterne var rykket ud i den indhegnede gård foran skolebygningen i Wimbledon i det sydvestlige London torsdag eftermiddag.

Men dagen endte som det absolut stik modsatte, da en Land Rover pludselig bragede ind i skolens facade.

Allerede få timer efter kunne britisk politi så viderebringe nedslående nyt om den tragiske ulykke. En otteårig pige har mistet livet, og flere børn er såret.

- Det er tragiske nyheder, og vores tanker og hos pigens familie og venner og alle dem, der er ramt, lød det fra politichef Clair Kelland i en udtalelse, hvor det også fremgik, at en kvinde i 40’erne var anholdt og mistænkt for at have kørt hasarderet.

Endnu er det uklart, hvordan bilen er endt på skolens område, men på de sociale medier florerer der torsdag eftermiddag dansk tid billeder af området, hvor man får et overblik over måden, som bilen er kommet ind på græsarealet på.

Land Roveren er tilsyneladende kommet kørende, før den er braget ind gennem det høje rækværk ind til skolen, hvorefter den er fortsat hen mod skolebygningen, som ifølge The Mirror var nybygget.

En otteårig pige har mistet livet efter en 40-årig kvinde har kørt en Land Rover ind i en engelsk skole i Wimbledon.
En otteårig pige har mistet livet efter en 40-årig kvinde har kørt en Land Rover ind i en engelsk skole i Wimbledon.
 Foto: Ritzau Scanpix

Farverige tæpper og sidste skoledag

Flere medier beskriver, hvordan børnene holdt en afslutningsfest på græsset, da Land Roveren kørte gennem hegnet.

Formanden for bestyrelsen på skolen Study Prep School, hvor en otteårig pige altså gik, fortæller til det britiske medie, at samfundet er "dybt berørt" af tragedien.

Samtidig er der meldinger om, at flere forældre allerede har været forbi skolen, for i dybt rystet og forvirret tilstand at hente de børn, der befandt sig på stedet under påkørslen, og som altså ikke er kørt til behandling på hospitalet.

16 patienter i alt blev behandlet på stedet, og 10 blev bragt til hospitalet efter hændelsen, fortalte chefparamediciner John Martin fra London Ambulance Service.

Politiet blev tilkaldt klokken 9.54 lokal tid (10.54 dansk tid)

Luftfotos fra området viser ifølge BBC en Land Rover, der har ramt skolens mur. Den holder på et stykke græs, hvor der ligger tæpper i forskellige farver.

Sponsoreret indhold