Krimi3. juli 2020

Løj om tæsk: Bildte politiet ind det var indvandrerdrenge

En 50-årig mand fortalte i første omgang, at han var blevet overfaldet af tre indvandrerdrenge - det viste sig dog at være en af hans bekende
https://imgix.seoghoer.dk/politi_2.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Politi og sundhedspersonale fik første gang at vide, at en 50-årig mand var blevet overfaldet af tre indvandrerdrenge, imens han var ude og lufte sin hund. Han var stærkt beruset, da han blev indlagt med sine skader.

Ifølge ham selv, havde han bedt drengene om at samle deres affald op, hvorefter de havde brutalt overfaldet ham, skriver SN.dk.

Skaderne lød blandt andet på en mindre hjerneblødning og et brækket kindben.

Det var dog ikke nogle ukendt indvandredrenge, der havde været på spil, men derimod kendte offeret sin overfaldsmand fra Næstveds drukmiljø.

- Der er tale om et groft overfald, men offer og gerningsmand kender hinanden, og motivet var et personligt opgør, siger Peter Fobian Hvidberg, politikommissær og leder af lokal efterforskning i Næstved, fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

bange

Den 50-årige forklarede senere til politiet, at han havde løjet, fordi han er bange for overfaldsmanden og ikke ved, hvad han kan finde på.

Peter Fobian Hvidberg vil gerne understrege, at den formodede gerningsmand ikke har anden etnisk herkomst end dansk.

Den første omtale af historien har nemlig haft stor indvirkning på lokalmiljøet.

Sponsoreret indhold