Krimi3. april 2022

Lod kæreste torturere sit barn på 17 måneder til døde: Nu skal hun løslades

Lille Peter Connelly blev mishandlet til døde i 2007, da moren tillod sin kæreste at mishandle den 17 måneder gamle baby. Nu skal moren løslades
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20220330-125802-5-1600x2056we.jpg
 Foto: Politi

40-årige Tracey Connelly blev i 2009 dømt for at lade sin kæreste mishandle og dræbe hendes blot 17 måneder gamle baby.

Drengen blev dengang fundet med ikke mindre end 50 skader på sin lille krop, der var forårsaget af morens kæreste, Steven Barker, der igennem otte måneder mishandlede babyen.

Nu står Tracey Connelly til at blive prøveløsladt. Det besluttede en engelsk domstol onsdag.

Det skriver flere engelske medier, deriblandt Daily Mail.

Artiklen fortsætter efter artiklen...

https://imgix.seoghoer.dk/991714a-1600x1301we.jpg

Tracey Connelly brugte størstedelen af sin tid på at chatte og surfe porno på nettet, mens hendes lille dreng blev mishandlet. Hun skrev dengang på en chat, 'at hendes kæreste var bindegal, men at det var dejligt at være forelsket igen'. Foto: Shutterstock/Ritzau Scanpix

Blot 17 måneder gammel blev Peter Connelly 3. august 2007 fundet død i en blodpøl i sit hjem i Haringey i det nordlige London.

I forbindelse med den efterfølgende retssag blev Tracey Connelly, der var mor til den lille dreng, idømt en tidsubestemt straf på minimum fem år.

Hun blev kendt skyldig i at have været medvirkende til volden mod drengen eller for at lade den ske, så hun kunne opretholde sit forhold til Steven Barker, der blev dømt for at stå bag mishandlingen.

Tracey Connelly blev ellers prøveløsladt i 2013, men blev to år senere genindsat i fængslet, da hun brød med sine løsladelsesvilkår ved at sælge nøgenbilleder af sig selv online.

I forbindelse med sin nye prøveløsladelse har nu 40-årige Tracey Connelly accepteret en række vilkår, der blandt andet indeholder at bære en fodlænke, ikke drikke alkohol og fortælle politiet om eventuelle forhold, som hun indgår i efter sin løsladelse.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20090811-094900-6-1600x2300we.jpg

Steven Barker blev dømt som værende hovedmanden bag mishandlingen af den 17 måneder gamle dreng. Derudover blev han kendt skyldig i at have voldtaget en blot toårig pige. Han fik 12 års fængsel for mishandlingen og livstid for voldtægten. Foto: Politi

SOCIALE MYNDIGHEDER SVIGTEDE

Sagen vakte tilbage i 2009 stor opsigt i England, da det viste sig, at de sociale myndigheder af flere omgange havde været på besøg hos familien før babyens brutale død, og at den blot 17-måneder gamle dreng allerede havde været indlagt på hospitalet med voldsomme skader i sit korte liv.

Efter Peter Connellys død blev størstedelen af de ansatte fyret hos den socialforvaltning, der havde ansvaret for den lille drengs ve og vel.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mishandlere.png

Fra venstre Steven Barker, Tracey Connelly og Jason Owen. Alle tre blev dømt for at have haft part i den lille drengs død. Foto: Politi

BRØDRE BAG MISHANDLING

Dengang 32-årige Steven Barker blev dømt for at stå bag mishandlingen af Peter Connelly.

Han blev i forbindelse med retssagen idømt 12 års fængsel for mishandlingen, og livstid for voldtægt af en blot toårig pige.

Efter obduktionen af den 17 måneder gamle baby stod det klart, hvilket helvede den lille dreng havde levet i.

Han havde blandt andet brækket ryggen, brækket otte ribben, fået en dyb flænge ved venstre øreflip, som var revet væk fra hovedet og havde alvorlige sår i hovedbunden, inklusive mærker efter hundebid.

Den dengang 37-årige Jason Owen, der er storebror til den pædofile Steven Barker, blev i forbindelse med retssagen også dømt for at have set til og ikke reageret, da den lille dreng lå for døden.

Han blev idømt 6 års fængsel, og blev løsladt i 2014.

Sponsoreret indhold