Krimi30. april 2020

To lastbiler fyldt med lig: Bedemanden havde ikke plads

Det er ikke længe siden, det kom frem, at storbyen New York var begyndt at gøre brug af massegrave på grund af det massive udbrud af coronavirus. Nu hober ligene sig også op hos bedemand
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega629674_001.jpg
 Foto: MEGA

Delstaten New York kunne i starten af april skrive under på at være den delstat i USA, der havde konstateret flere tilfælde af coronavirus end noget andet land.

Det har betydet mange dødsfald - og et enormt stort pres på byens bedemændsforretninger.

Og nu har politiet i New York fundet to lastbiler fyldt med lig ved bedemandsforretningen Andrew T. Cleckly Funeral Home.

Det skriver New York Times.

Og ifølge det amerikanske medie NBC News, så var der tale om hele 50 lig, som bedemanden fandt plads til bilerne.

Bedemanden forklarede efterfølgende til NBC, at grunden til de mange lig endte i lastbilerne, var fordi han var overvældet af mængden af lig, og at han forsøgte at gøre sit bedste for at finde en god løsning til opbevaring af ligene.

Lastbilerne fyldte han med is for så bagefter at lægge de mange døde derind. Men som isen smeltede begyndte folk omkring bedemandshjemmet at kunne lugte noget grimt fra bilerne, hvorfor politiet blev tilkaldt til at undersøge sagen.

Om alle 50 er døde med coronavirus er endnu uvist.

Bedemanden vil ikke blive anholdt og siget, men han kan risikere at modtage en bøde for ikke at have passet ordentligt på ligene.

Sponsoreret indhold