Krimi29. marts 2023 (opd. 1. april 2023)

Lastbil væltet på motorvej: Skaber problemer i morgentrafikken

Der skal måske en kran til at flytte en væltet lastbil, og arbejdet med at åbne motorvej trækker ud

SENESTE KLOKKEN 8: Der går flere timer endnu, før der er ryddet opefter en væltet lastbil på Fynske Motorvej, siger vagtchef Milan Holck Nielsen fra Fyns Politi klokken 08 onsdag morgen. Der er spærret i hele det vestgående spor mellem afkørsel 57 Nørre Aaby og afkørsel 56 Ejby, og vagtchefens forsigtige bud onsdag morgen er, at der måske er åbnet for motorvejen igen ved middagstid

Der er natten til onsdag store trafikale udfordringer på Fyn, hvor en lastbil er væltet på Fynske Motorvej. Både autoværn og lastbil har fået betydelige skader.

Ingen personer er kommet noget til.

Lastbilen er væltet før afkørsel 57 Nørre Aaby og spærrer alle spor i vestgående retning, mens kun ét spor er farbart i østgående retning, oplyser vagtchef hos Fyns Politi Milan Seyfabad.

Også morgentrafikken ventes at blive påvirket, oplyser Vejdirektoratet på Twitter.

- Oprydningsarbejdet på E20 Fynske Motorvej mellem Ejby og Nørre Aaby forventes først overstået i løbet af morgenen. Forvent forlænget rejsetid i morgenmyldretiden, skriver Vejdirektoratet

Selv om det er midt om natten, har det alligevel resulteret i en del kø, fortæller vagtchefen.

- Det er ikke meget trafik, der kommer igennem, siger Milan Seyfabad.

Oprydningsarbejdet er en større opgave, og der kan måske blive behov for en kran, der skal flytte lastbilen ud til siden, forklarer han.

- Den ligger et rigtig uheldigt sted.

- Vi kan forsøge at få den bugseret væk fra motorvejen, og det tager en del tid. Jeg har egentlig ikke nogen tidshorisont på det, siger han.

- Vi beder trafikanter i vestgående retning om at søge mod afkørsel 56 og så køre rundt om og ind på motorvejen efter uheldsstedet.

Vagtchefen kender ikke uheldsårsagen. Politiet fik anmeldelsen om uheldet klokken 00.28.

Sponsoreret indhold