Krimi 13. marts 2020

Lars blev skudt og støbt ned under terrassen: Her er rettens afgørelse

En 50-årig mand er netop blev kendt skyldig i drabet på en 52-årige mand tilbage i september 2018. Han er blevet idømt 15 års fængsel .
Foto: Local Eyes

I 41 dage var den 52-årige Lars Halvor Hermansen som sunket i jorden, men hans lig blev fundet skjult på en landejendom i Helsinge 28. oktober 2018.

En 50-årig mand er nu ved retten i Helsingør blevet kendt skyldig i det uhyggelige drab, hvor Lars Halvor Hermansen blev skudt med et haglgevær og senere begravet.

Det skriver Ekstra Bladet, der har været til stedet i retten, hvor de fleste andre sager ellers er udskudt grundet corona-virussen.

I retten er det kommet frem, at liget var gemt så omhyggeligt, at det blev støbt ned under terrassen, hvor den 50-årige mand endda anlagde en bål- og en grillplads oven på.

Det var ifølge Ekstra Bladet et enigt nævningeting, der fandt den 50-årige mand skyldig i drabet. Dermed tilsidesatte de hans forklaring om, at der havde været tale om vådeskud.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han blev også fundet skyldig i usømmelig omgang med lig, våbenbesiddelse og besiddelse af syv kilo amfetamin.

Den 50-årige mand har erkendt, at han skød Lars Halvor Hermansen, men har forklaret, at der var tale om vådeskud, da haglgeværet gik af ved et uheld.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Local Eyes)

Du kan se flere billeder på Local Eyes.

Han har ligeledes også erkendt, at han skaffede sig af med liget ved at rulle det ind i dugen fra et bassin i haven for derefter at grave det ned under terrassen.

Han støbte derefter et tykt lag beton oven på.

Under retssagen er det ifølge mediet kommet frem, at Lars Halvor Hermansen angiveligt var involveret i  amfetaminhandel, og at den nu drabsskyldige mand havde en narkogæld til ham på 30.000 kroner samt en ”dummebøde” på 70.000 kroner.

Retsformanden sagde ifølge Ekstra Bladet, at det var et enigt nævningeting, der fastsatte straffen til 15 år fængsel. 

Sponsoreret indhold