Krimi4. september 2022

Landon lod sin baby dø i brandvarm bil: VIlle have fred for ham

Den 19-årige far risikerer nu at blive dømt for drab - dødsfaldet er desværre ikke så usædvanligt, som det burde være
Så lykkelige var Landon Parrott og hans kone Vanessa, da de sidste år fik lille Kyler. Nu er drengen død, fordi hans far ikke ville forstyrres af ham.
Så lykkelige var Landon Parrott og hans kone Vanessa, da de sidste år fik lille Kyler. Nu er drengen død, fordi hans far ikke ville forstyrres af ham.
 Privatfoto

LÆS OGSÅ: 3-årig døde - efterladt af far i bilen

Torsdag i denne uge mistede den blot et år gamle dreng Kyler livet, efter hans far - Landon Parrott - angiveligt med vilje lod sin søn dø i en 54 grader varm bil.

I fire timer lod Landon drengen blive siddende i bilen.

Ifølge en tilståelse til det lokale politi i amerikanske Ohio ville Landon have "fred for ham". Derfor placerede han sønnen i den varme bil uden tilsyn, vand eller adgang til frisk luft.

Fire timer senere kørte han sin livløse søn til et nærliggende hospital og påstod i første omgang, at han blot havde været inde for at tisse.

Videoovervågning afslørede dog hurtigt, at det var løgn.

Landon kan se frem til mange år i fængsel, hvis han dømmes for sin søns dødsfald.
Landon Parrott kan se frem til mange år i fængsel, hvis han dømmes for sin søns dødsfald.
 Politifoto

Desværre er dødsfaldet ikke så usædvanligt, som det burde være.

Ifølge data fra hjemmesiden noheatstroke.org er flere end 900 børn i USA siden 1998 døde af et hedeslag, efter de er blevet efterladt i en bil.

I hver femte sag er det sket med vilje og ikke som følge af et uheld. Børnene, som er døde, har været mellem fem dage og 14 år gamle.

Alene i år er 22 børn, herunder Kyler, døde.

Kyler blev blot et år gammel.
Kyler blev blot et år gammel.
 Privatfoto

Landon Parrott er nu fængslet og kan kun komme ud, hvis der stilles en kaution på 250.000 dollars eller 1,9 millioner kroner.

Han risikerer dog at skulle sidde mange år i fængsel, da myndighederne nu har sigtet ham for blandt andet drabet på sin søn.

Sponsoreret indhold